Θεματα

Ο Sam έχει εγκαίνια και το γιορτάζει με δωρεάν ποτό, πολλή μουσική και αμερικάνικα burgers

Την Πέμπτη 4 Μαΐου το Κουκάκι μετατρέπεται σε αμερικανική πολιτεία

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Sum Burgers

Το Sum Burgers γιορτάζει το νέο του κατάστημα στο Κουκάκι και μας καλεί σε ένα απόγευμα αλά America

O Sam είναι ο άνθρωπός σου… αν αναρωτιέσαι τι γεύση έχουν τα αυθεντικά αμερικάνικα burgers. Έμαθε την τέχνη τους στο εστιατόριο του θείου του στο Memphis, και χρόνια αργότερα, όταν πια επέστρεψε στην Ελλάδα έφερε μαζί του όλα τα μυστικά του τέλειου μπιφτεκόψωμου. Αναμενόμενο, λοιπόν, το Sam Burger, το δικό του μπεργκεράδικο στο Κουκάκι να κάνει πάταγο. Γιατί από τη στιγμή που δοκιμάζεις το burger του Sam, δεν το αλλάζεις.

Αυτό το μπεργκεράδικο-σουξέ εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει πόστο, παραμένοντας ωστόσο στην ίδια γειτονιά. Το νέο Sam Burgers σε περιμένει πια κατακόκκινο, με ρετρό διάθεση και παιχνιδιάρικη διακόσμηση στην οδό Δημητρακοπούλου κι εμείς σου έχουμε την τέλεια αφορμή για να το επισκεφθείς (αν δεν το έχεις ήδη κάνει)… Την Πέμπτη 4 Μαΐου το νέο Sam Burgers έχει εγκαίνια και το γιορτάζει αλά αμερικάνικα.

Sum Burgers

Από τις 18.30 και μετά η ένταση της μουσικής στα ηχεία του Sam ανεβαίνει και ποτήρια γεμάτα κρασί, sangria ή Aperol Spritz μοιράζονται δωρεάν (όπως και γλυκά!). Φυσικά, από μία γνήσια αμερικάνικη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μπίρες Bud, τις οποίες μπορείς πάντα να βρεις στο ψυγείο του Sam. Μιας όμως που ο Sam είναι μεγάλος λάτρης των Funky Groove, Rock ‘n’ Roll και Disco ήχων (μουσικές που ακούει απαραιτήτως την ώρα που ψήνει τα μπιφτέκια του) στα εγκαίνια θα παίξουν ζωντανά και οι Fat Elvis που θα χαρίσουν ένα μουσικό υπερθέαμα το οποίο ξεκινά με τον Βασιλιά (Elvis) και κορυφώνεται με τα blues του Νότου.

Sum Burgers

Τι δεν γίνεται να λείπει; Μα φυσικά τα απίθανα burgers του Sam! Αποκλειστικά για αυτό το λαχταριστό απόγευμα όλα τα απλά burgers κοστίζουν €8, ενώ τα XL €10. Από το πεντανόστιμο Brooklyn (με χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 150gr, cheddar κρέμα, ΒΒQ μήλου, μαγιονέζα, μπέικον και onion rings) και το best seller Miami (με χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 150gr, μαγιονέζα, iceberg, ντομάτα, κρεμμύδι, μπέικον, cheddar κρέμα, BBQ Mississippi sauce και καραμελωμένα κρεμμύδια), μέχρι το all time classic Sam burger (με χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 150gr, BBQ Mississippi sauce, μπέικον, cheddar & καραμελωμένα κρεμμύδια), κάθε μπουκιά σε αφήνει άφωνο…

Δημητρακοπούλου 82, Κουκάκι, 210 9228999, Fb: Sam Burgers, Instagram: @samburgers_gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ