- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ξέρεις τον καλύτερο τρόπο για να σερβιριστεί το METAXA Honey;
Η ιδέα σου μπορεί να είναι αυτή που θα παρουσιαστεί στο Athens Bar Show
Είσαι ένας bartender γεμάτος ιδέες, αλλά δεν έχεις πού να την παρουσιάσεις; Τώρα το Μetaxa σου δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Μπες τώρα στη σελίδα του facebook, The Leading Bartenders Society, πρότεινε τις καλύτερες ιδέες σου (που μπορούν να αφορούν cocktails, long drinks, τρόπους σερβιρίσματος, rituals κ.α.) για την παρουσίαση και το σερβίρισμα του METAXA Honey και ενθουσίασε την κριτική επιτροπή!
Οι bartenders με τις τρεις καλύτερες ιδέες, θα έχουν την ευκαιρία να τις παρουσιάσουν στο Athens Bar Show, που θα γίνει 4-5 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, αλλά και σε ειδικό buzzwirthy αφιέρωμα σε digital μέσα. Το κοινό που θα παρευρεθεί στην παρουσίαση θα αποφασίσει ποια ιδέα κάνει BUZZZ.
Το καλύτερο σου το κρατάμε για το τέλος: ο νικητής θα κερδίσει τη συμμετοχή του στο London Calling Tour, τον Απρίλιο του 2015, για να ανακαλύψει τα τελευταία trends του bartending, στα καλύτερα bars του Λονδίνου. Λοιπόν, τι λες; Προλαβαίνεις να στείλεις τις ιδέες σου μέχρι σήμερα;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.