Το Circus είναι (all day) στέκι τα τελευταία οκτώ χρόνια. Στο μεταίχμιο μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων, στην οδό Ναυαρίνου, το πετυχαίνεις μετά τα ψώνια για φαγητό, μετά τη βόλτα για καφέ και ό,τι ώρα θες για ποτό.
Φέτος αλλάζει τη γαστριμαργική ρότα του και βάζει πλώρη για ακόμα πιο μακρινές θάλασσες. Στο νέο κατάλογο βρίσκεις μεσογειακό ταμπεραμέντο και διάθεση για πολλά ταξίδια
Πάρε μια γεύση από την πολυεθνική παύλα ταξιδιάρα κουζίνα: μεξικάνικες φωλιές τορτίγιας, λονδρέζικα fish and chips με σος ταρτάρ και φρέσκια τσιπς πατάτας, αυθεντικά φαλάφελ με σάλτσα ντομάτας, κόλιανδρου, πουρέ μελιτζάνας και σος ταχίνι, αμερικάνικα burgers, αυθεντικές Αργεντίνικες συνταγές burritos, ισπανική παέγια, ναπολιτάνικες πέννες και ταλιατέλες με χοιρινό στρογκάνοφ με άρωμα Ρωσίας. Πεινάσαμε;
Ναυαρίνου 11, 210 3615255
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.