Όταν ήσουν μικρός, πριν φύγεις για το σχολείο η μαμά σου, σου ετοίμαζε το πρωινό: Cheerios βουτηγμένα στο γάλα. Θυμάσαι που αφού τέλειωναν τα μελένια δαχτυλίδια, σήκωνες το μπολ και έπινες το γάλα και μετά είχες «μουστάκια» γύρω από τα χείλη;
Αν αυτό το κάνεις ακόμα, συμπάσχουμε. Μην ανησυχείς, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γεύση των Cheerios και στη μελένια γεύση που αφήνουν στο γάλα; Κανείς.
Αν εξακολουθούν τα Cheerios να είναι και τα δικά σου αγαπημένα δημητριακά, σου έχουμε το καλύτερο νέο: τα Honey Cheerios, τώρα έχουν νέα, ακόμα πιο μελένια γεύση! Αναζήτησε τις νέες συσκευασίες που κυκλοφορούν ήδη και μετά πήγαινε σπίτι να τις δοκιμάσεις. Βούτηξε τα τραγανά δαχτυλίδια μέσα στο γάλα και άσε τη γλυκιά απόλαυση να σε παρασύρει από την πρώτη κιόλας μπουκιά.
Τα Cheerios είναι δημητριακά ολικής άλεσης με πολύ μέλι, ενέργεια και το μυστικό για ένα υγιεινό πρωινό με πολλά χαμόγελα.
Μη μείνεις όμως μόνο στα πρωινό. Τα αγαπημένα μας δημητριακά είναι για όλες τις ώρες: μπορούν να γίνουν ένα υγιεινό και χορταστικό σνακ ή ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα. Τα Cheerios κολλάνε παντού. Και εσύ μαζί τους.
#back2honey
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.