Στο Athénée για γιορτινό brunch με γλυκά της Madame Fraise
Από αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και για τρεις ακόμα Κυριακές
Στα Κυριακάτικα brunch του Athénée απολαμβάνουμε τα φημισμένα γλυκά της Madame Fraise
Αυτή η πόλη προσφέρει εκατοντάδες επιλογές σε brunch. Και τις αγαπάμε όλες. Αλλά όταν ακούμε για brunch που γίνεται σε ένα ιστορικό στέκι και επιπλέον περιλαμβάνει τις γλυκές δημιουργίες ενός από τα καλύτερα pastry shops της Αθήνας, ε, τότε ενθουσιαζόμαστε λιγάκι παραπάνω… Για όσο διαρκεί η εορταστική περίοδος το Athénée και η Madame Fraise ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τις Κυριακές μας ακόμη πιο γιορτινές και νόστιμες, μέσα από το «Celebration Brunch».
Η έναρξη του «Celebration Brunch» θα γίνει αυτή την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με τα πρώτα γενέθλια της Madame Fraise! Για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, λοιπόν, εκτός από τα signature γλυκά του πρώτου ghost ζαχαροπλαστείου της πόλης (προφανώς μιλάμε για το επικό Rose Cheesecake, το λαχταριστό Paris Brest, αλλά και το αέρινο Mille-feuille), θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και ένα γλυκό-έκπληξη! Επίσης, από το πλούσιο τραπέζι του Celebration Brunch δεν θα λείπουν τα γλυκά από τον νέο κατάλογο «Gateaux Voyage» της Madame Fraise, όπως το Chocolate Moelleux, η Flan Pistachio, η Pear Tart, ή η ολοκαίνουργια τούρτα Madame Chocolat, που, ναι, είναι όσο σοκολατένια υπόσχεται το όνομά της.
Το Celebration Brunch θα κάνει επίσης την εμφάνισή του τις Κυριακές 11 και 18 Δεκεμβρίου, όπως επίσης και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις Κυριακές θα έχουν τα (φανταστικά) γλυκά από το Χριστουγεννιάτικο μενού της Madame Fraise, όπως το Amande, η Mont Blanc, η Σφαίρα Σοκολάτας και ο Κορμός bitter σοκολάτας με μούρα και μύρτιλα.
Εννοείται πως το Noble Panettone (για πολλούς το καλύτερο panettone της πόλης) δεν θα λείπει από καμία Κυριακή. Θα το βρείτε σε δύο μοναδικές γεύσεις (Classico με λευκή σταφίδα, πορτοκάλι και λεμόνι κονφί, καθώς και Chestnut με σοκολάτα και κάστανα), και θα σας βάλει σε εορταστικό mood από την πρώτη μπουκιά!
Athénée: Βουκουρεστίου 9, Αθήνα, 2103251430, Instagram: atheneeathens
Madame Fraise: Υμηττού 225, Αθήνα, 2114186086, Instagram: madamefraise_
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.