- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τι και αν ο Σεπτέμβρης έφερε μαζί του την πρώτη ψιχάλα; Στον κήπο του Fuga, το καλοκαίρι είναι μακρύ και οι νύχτες μεθυστικά όμορφες. Συνωμοτούν για αυτό τα γνωστά, «ανήσυχα» κοκτέιλ του Γιάννη Κοροβέση και τα ανατρεπτικά πιάτα του Θάνου Κουλτούκη.
Δοκίμασε κοκτέιλ σε πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως μπανάνα με βραζιλιάνικο ρούμι, βότκα με αφροξυλιά, παπάγια με κόλιαντρο και τεκίλα με χαμομήλι και πιάτα όπως το Fuga Burger, τους αλμυρούς λουκουμάδες με αλλαντικά και το (καινούργιο) κοκοράκι μαριναρισμένο σε μουστάρδα με καρότο και κύμινο. Για γλυκάκι, έχει κάνει την εμφάνισή της η μπάρα σοκολάτας με ξηρούς καρπούς και βατόμουρα.
Μια καλή πρόταση για κοκτέιλ, καλό φαγητό και τα όμορφα δειλινά του Σεπτεμβρίου.
Κόκκαλη 1, Μέγαρο Μουσικής, 210 7242979
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.