Μια νόστιμη περίοδος ανοίγεται μπροστά μας! Είναι η Σαρακοστή που μας δίνει μια αφορμή να αποφύγουμε το κρέας και να βάλουμε στην καθημερινότητά μας τα λαχανικά, τα όσπρια και τα λαχταριστά θαλασσινά. Ο καιρός ανοίγει, βάζοντας και αυτός το χεράκι του για να βρεθούμε στα καλά ψαροεστιατόρια της πόλης που στις κουζίνες τους φτιάχνουν όλες τις παραπάνω νοστιμιές με μεγάλη μαεστρία. Εδώ να πούμε ότι ψάρι τη Σαρακοστή δεν τρώμε, αλλά άμα βγεις για ζουμερές γαρίδες, χταποδάκι στα κάρβουνα και τηγανητό καλαμαράκι, πολύ πιθανό να σου ανοίξει η όρεξη και για φρέσκο ψαράκι…
Το ξέρουμε, το ίδιο κι εμείς παθαίνουμε, οπότε κάνοντας τα στραβά μάτια σού παρουσιάζουμε τα στέκια που φημίζονται για τα θαλασσινά τους. Ανάμεσά τους κι εκείνα που είναι ξακουστά για το φοβερό τους sushi, μια που άμα είναι να υποκύψεις σε νόστιμες αμαρτίες, κάν’ το τουλάχιστον σωστά και με όλους τους τρόπους…
Δειτε περισσοτερα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις, ταινίες. Πολιτιστικές προτάσεις που μας ιντριγκάρουν αυτό το επταήμερο
Κάθε μία από αυτές προσφέρει κάτι διαφορετικό
17 άρθρα για την ουσία του ESG, τη σπατάλη τροφίμων / food waste, την εταιρική ευθύνη, τις πράσινες πόλεις και την ψηφιακή τεχνολογία ως game changer του ESG
Από νόστιμα μεζεδοπωλεία και all day bar μέχρι ιστορικά γλυκοπωλεία
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις. Πολιτιστικές προτάσεις που μας ιντριγκάρουν αυτό το επταήμερο