13 στέκια για fish & sushi lovers

Η Στοά Αλλιώς, η καλύτερη ψαροφαγία στο κέντρο της πόλης

Εδώ και λίγους μήνες μετακόμισε πολύ κοντά, στην ίδια γειτονιά, στον όμορφο πεζόδρομο της Γαμβέττα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_m_l4171_0.jpg
_m_l3648_0.jpg
_m_l3660_0.jpg
_m_l4141_0.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η φημισμένη Στοά Αλλιώς ετοιμάζει με τα καλύτερα υλικά φρέσκιες, αυθεντικές συνταγές, σε χορταστικές μερίδες.

Η φημισμένη Στοά Αλλιώς, μετά από 25 χρόνια παρουσίας στη στοά της Θεμιστοκλέους, εδώ και λίγους μήνες μετακόμισε πολύ κοντά, στην ίδια γειτονιά, στον όμορφο πεζόδρομο της Γαμβέττα, συνεχίζοντας να κάνει με το ίδιο μεράκι αυτό για το οποίο την έχουν αγαπήσει όλοι οι καλοφαγάδες της Αθήνας: Να μας ετοιμάζει με τα καλύτερα υλικά φρέσκιες, αυθεντικές συνταγές, σε χορταστικές μερίδες και, όπως πάντα, σε προσιτές τιμές! 
Ιδανικός προορισμός για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή για μετά από αυτήν, φυσικά και για μια έξοδο για φαγητό, η Στοά Αλλιώς αγαπάει τα ωραία της θάλασσας και στ’ αλήθεια θα σας ξετρελάνει. Φανταστική ψαρόσουπα, που ειδικά τις κρύες ημέρες είναι αληθινό βάλσαμο, εξαιρετικό φιλέτο λαβράκι, καλαμάρι ψητό σαν αυτό που έτρωγες παιδί στο νησί και σου έχει μείνει στο μυαλό, φοβερά μύδια αχνιστά, κριθαρότο γαρίδα με πορτοκάλι, είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές του μενού, αλλά μαζί με αυτά από το τραπέζι σου δεν θα πρέπει να λείψει η ταραμοσαλάτα και ο χειροποίητος γαύρος μαρινάτος! 
Όλα αυτά σε ένα φιλόξενο, πολιτισμένο και ανεπιτήδευτα στιλάτο χώρο, με τραπεζάκια και έξω στον πεζόδρομο, φτιαγμένα από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν. Δευτέρα - Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα.