13 στέκια για fish & sushi lovers

Ten Modern Asian: Γεύσεις Ασίας στη Μαρίνα Ζέας

Απολαυστικά sushi rolls, nigiri και maki rolls στα Νότια

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_m_l4056.gif
_m_l3963.gif
_m_l4006.gif
_m_l4045.gif
_m_l4032.gif
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ten Modern Asian: φοβερό sushi, noodles και bao στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά

Γεύσεις ασιατικής fusion κουζίνας, έμφαση στην πρώτη ύλη, sushi rolls εμπνευσμένα από όλες τις διεθνείς κουζίνες και εξαιρετικά cocktails στρέφουν το ενδιαφέρον σε ένα spot στη Μαρίνα Ζέας, στον Πειραιά. Ο λόγος για το Ten Modern Asia, του Γιάννη Παυλίδη, που μαζί με τον σεφ Κώστα Παπαϊωάννου ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια ασιατική, fusion εμπειρία στους επισκέπτες του. Σε ένα minimal και ζεστό χώρο, με γήινα χρώματα και λίγα φυτά ανάμεσα από τα τραπέζια, θα απολαύσετε γευστικά sushi rolls, nigiri και maki rolls, σε πολλούς συνδυασμούς, από τόνο, καβούρι blue crab, καπνιστό σολομό, τηγανητή γαρίδα και άλλες επιλογές. 

Δικό μας αγαπημένο το salmon, με σολομό, spicy mayo, lime, chives, αγγούρι και  χαβιάρι χελιδονόψαρου, ενώ υπάρχει επιλογή και για vegan προτιμήσεις, με αγγούρι, αβοκάντο, καρότο, κίτρινο παντζάρι, κινόα και vegan mayo. Και οι ασιατικές γεύσεις δεν σταματούν στα sushi. Μεγάλη γκάμα επιλογών και συνδυασμών από noodles με γαρίδα, ψητό φιλέτο σολομού, tartare και bao. Με τι θα συνοδεύσεις όλα αυτά τα γευστικά πιάτα; Η απάντηση έρχεται από τον μακροσκελή κατάλογο με τα signature cocktail: θες βάση ρούμι; Wiki Waki Woo. Τζίν; Ten Passions ή Brambo Ten. Αν θες κάτι κλασικό, υπάρχει και το ιαπωνικό σάκε, οινοπνευματώδες ποτό με βάση το ρύζι ή κλασικά cocktail, όπως Bloody Mary, Dry Martini και Negroni. Αξιόλογη είναι και η λίστα κρασιού με προσεκτικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα. Ο all-day χώρος λειτουργεί από το πρωί, σερβίρει τον πρώτο καφέ της ημέρας και χειροποίητο και γευστικό brunch, ενώ ο κατάλογος ανανεώνεται διαρκώς. 

Extra Tip: Να πάτε Κυριακή απόγευμα, που μετά τις 18.00 οι djs με τις 90s επιλογές τους στήνουν ατμόσφαιρα για το απόλυτο Greek comfort party. Μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση!