13 στέκια για fish & sushi lovers

HAMS & CLAMS, ατμοσφαιρικό Oyster Bar στην πανέμορφη μαρίνα Ζέας

Εξαιρετικό Oyster Bar, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hams_and_clams_2.jpg
hams_and_clams_1.jpg
hams_and_clams_4.jpg
hams_and_clams_3.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tο Hams & Clams ξεχωρίζει για το ανεπιτήδευτο στιλ του και την κουζίνα του, με επιρροές από τη Μεσόγειο, την Ισπανία και τις ανατολικές ακτές της Αμερικής.

Εξαιρετικό Oyster Bar, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά, που θα σε μαγέψει με την αύρα του. Με τη διακόσμηση να συνδυάζει τη σκανδιναβική λιτότητα με τον καλαίσθητο μεσογειακό χαρακτήρα, με δύο μεγάλες βεράντες με θέα τη μοναδική μαρίνα Ζέας, εξωτερικό μπαρ αλλά και χώρο στο εσωτερικό, το Hams & Clams ξεχωρίζει για το ανεπιτήδευτο στιλ του, για την ευγένεια των ανθρώπων του και, φυσικά, για την κουζίνα του, με επιρροές από τη Μεσόγειο, την Ισπανία και τις ανατολικές ακτές της Αμερικής. 
Σημείο αναφοράς τα στρείδια, τα οποία σερβίρονται σε πιατέλες, σε διάφορες παραλλαγές, όπως: Στρείδια Pacific Ocean, Moscow, Rockefeller αλλά και Στρείδια Fiesta, ένας εξαιρετικός συνδυασμός από ωμά στρείδια. Απολαυστικά είναι, επίσης, το σεβίτσε φρέσκου ψαριού, το χέλι καπνιστό με πράσινη φάβα, τα λιγκουίνι με αχιβάδες και φούσκα, το κριθαρότο καβουριού, η σαλάτα καπρέζε με προσούτο. 

Όλα αυτά συνδυάζονται τέλεια με κάποια ετικέτα από την πολύ καλά ενημερωμένη λίστα με επιλογές από φυσικά κρασιά ή με ένα από τα signature cocktails του καταλόγου, σαν το Bloody Mary, με βότκα, Mala Peruviana και μπαχαρικά. Το πολύ ιδιαίτερο Hams & Clams αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για να διοργανώσετε το δικό σας event, ενώ μπορεί να αναλάβει και το catering για μια σπουδαία βραδιά σας. Καθημερινά 13.30 - 01.00. 
Extra tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις φοβερές προτάσεις για brunch κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ