- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το καλοκαίρι στριμώχνουμε και στριμωχνόμαστε. Σε πηγμένα μπαράκια, σε ουρές κυλικείων θερινών σινεμά, σε πλακόστρωτα στενάκια. Στριμωχνόμαστε γουστόζικα φορώντας τακούνια ή με γλυκιά προσμονή ενώ το ντάκιρι φράουλα χτυπιέται στο μίξερ και η ξαπλώστρα περιμένει. Το στρίμωγμα του Αυγούστου στα νησιά είναι σέξι. Φαντάσου τώρα στριμωγμένο παραδοσιακό ζαμπόνι Απειράνθου με βούτυρο Νάξου και ντόπια γραβιέρα. Καλύτερο κι από σεξ.
Σαντορίνη
Άνυδρα ντοματάκια Σαντορίνης, ψητή λευκή μελιτζάνα Σαντορίνης, λάδι, μπαλσάμικο
Νάξος
Γραβιέρα Νάξου, βούτυρο Νάξου, ζαμπόνι Απειράνθου (σούπερ αλλαντικό καλύτερο και από προσούτο -το φτιάχνει ένας παππούς στην Απείρανθο και το παίρνεις έτοιμο με 2,90€) Το σάντουιτς μπορείς να το βρεις στο πασίγνωστο Ραντεβού στο λιμάνι Χώρας Νάξου
Κρήτη
Ανθότυρο, ελιά, απάκι και ρίγανη
Μύκονος
Λούζα, ρόκα, μανιτάρια, φιλαδέλφεια, γραβιέρα
Λευκάδα
Ντομάτα, φέτα, σαλάμι Λευκάδας
Λήμνος
Καλαθάκι Λήμνου, ντομάτα, πάστα ελιάς, κρεμμύδι, ρίγανη
Κέρκυρα
Γραβιέρα Αμφιλοχίας, νούμπουλο, ντομάτα, μαρούλι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.