- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κάνει θραύση από την πρώτη μέρα που άνοιξε (πριν δυο χρόνια ακριβώς), και έχει φανατικό κοινό που συρρέει στα τραπέζια του από κάθε άκρη της Αθήνας. Οπότε, χαρά μεγάλη για τους βόρειους μια κα το σουπερ επιτυχημένο εστιατόριο Μαύρο Πρόβατο του Παγκρατίου πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει αδελφάκι. Ο καινούργιος χώρος βρίσκεται στα Μελίσσια (Σωκράτους και Ζαΐμη 2), και ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμο μερχί τα μέσα Σεπτέμβρη. Η ιδιοκτήτρια Ευδοξία Πάντου και ο συνεργάτης της Νίκος Κρασσάς ανέθεσαν την διακόσμηση στην Λιάν Βερμεέρ (που είχε φτιάξει και το πολύ επιτυχημένο ντεκόρ του πρώτου Προβάτου), η δε κουζίνα θα είναι η ίδια ακριβώς με αυτήν στο Παγκράτι. Το ευχάριστο για τους βόρειους είναι ότι το καινούργιο διαθέτει πολύ μεγάλο χώρο μέσα καθώς και μια μεγάλη δροσερή πρασιά έξω για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναμένουμε...
Πρώτες εικόνες από το υπό κατασκευή Μαύρο Πρόβατο Νο2
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.