- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Καιρό τώρα, όλο λέμε για τα ελληνικά προϊόντα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά του εξωτερικού, για τις σούπερ συσκευασίες τους, για το ότι όλο και κατακτούν κομματάκι κομματάκι το διεθνές στερέωμα της γεύσης.
Μα και έξω τα βλέμματα αρχίζουν να στρέφονται προς τα καλούδια της ελληνικής γης, τα στόματα να τα δοκιμάζουν και τα στομάχια να γουργουρίζουν ευχαριστημένα.
Σε αυτή την ατμόσφαιρα λοιπόν, ένα ελληνικό κρασί, βρέθηκε στις 10 καλύτερες προτάσεις νέων προϊόντων για το μήνα Ιούλιο, του περιοδικού «The drinks business».
Πρόκειται για το Santo Sparkling, ένα αφρώδες κρασί, που παράγεται από τα γνωστά Ασύρτικα σταφύλια της Σαντορίνης και έκανε τη (δυναμική ομολογουμένως) εμφάνισή του, μόλις πριν τρεις μήνες.
Ευχόμαστε (και πίνουμε) τα καλύτερα!
info: Κρασιά Santo: 22860 22596
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.