- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
5 tips για να πετύχεις το τέλειο καλοκαιρινό μάζεμα στο μπαλκόνι
Το αθηναϊκό καλοκαίρι ζει στις βεράντες μας!
Τέλεια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, νόστιμο φαγητό, δροσερά cocktails… Όλα τα μυστικά για να διοργανώσεις μια αξέχαστη βραδιά στο μπαλκόνι σου
Μυρωδιά φουντωτών βασιλικών, τραπέζι γεμάτο σπιτικά μεζεδάκια, cocktails που φτιάχτηκαν αυθόρμητα και πάνω απ’ όλα αυτά να ενώνονται τα γέλια της παρέας, μπλεγμένα με τη βουή της Αθήνας μας… Το αθηναϊκό καλοκαίρι ζει στα μπαλκόνια και στις ταράτσες της πόλης, εδώ όπου μπορούμε και πάλι να χαρούμε με φίλους και συγγενείς εκείνες, τις αξέχαστες θερινές νύχτες που θα θυμόμαστε για πάντα!
Αν σκέφτεστε κι εσείς να δώσετε το επόμενο ραντεβού της παρέας σε κάποιο φιλικό μπαλκόνι, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά μυστικά που θα κάνουν τη βραδιά σας όσο πιο νόστιμη γίνεται! Έτοιμοι;
Πώς θα πετύχεις την τέλεια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα
Επιχείρηση μπαλκόνι
Και τι θα φάμε; Μα street food από σπίτι!
To ποτό δεν λείπει ποτέ από κανένα μπαλκόνι
Η μουσική των θερινών μπαλκονιών
Εννοείται πως η μουσική δεν λείπει από καμία μπαλκονομάζωξη! Κι έχουμε την πιο ταιριαστή… Απλώς πάτα εδώ ή συντονίσου στο Athens Voice Radio 102,5 και άκου το soundtrack της πόλης μέχρι το πρωί. Καλή διασκέδαση!
*Η Φάρμα Μητσόπουλος είναι μια ελληνική εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην αγορά τροφίμων και μια από τις πιο σύγχρονες ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής και τυποποίησης κρέατος στην Ελλάδα. Διατηρεί τον πλήρη έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και δεσμεύεται για την ποιότητα, την ασφάλεια και την εξαιρετική γεύση των προϊόντων της, τα οποία άλλωστε έχουν βραβευτεί και με το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο Superior Taste Award.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.