- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η αλήθεια είναι πως δείχνουμε ξεκάθαρα την προτίμησή μας στην κουζίνα της γειτονικής χώρας και δεν χάνουμε ευκαιρία να τρέξουμε οπουδήποτε ακούμε πως έχουν καλή pasta ή pizza.
Η La Pasteria, που χρόνια τώρα είναι το καράβι μας για τις ιταλικές της γεύσεις, βάζει καπετάνιο τον Ιταλό σεφ Έκτορα Μποτρίνι και σαλπάρει για μια κρουαζιέρα που φέρνει ένα γύρο τη νότια Ιταλία: Νάπολη, Sorrento, Salerno, Avellino, Caserta και τα νησιά Capri και Ischia.
Επόμενη στάση η Campania, όπου περιμένει ένα πλήρες μενού τριών παθιασμένων πιάτων του ιταλικού νότου, μαγειρεμένα με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές: σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκό, όλα με 15€ και κέρασμα μια παγωμένη μπίρα Fischer.
Επιπλέον, αν βρεθείς στη La Pasteria και δοκιμάσεις το νέο μενού Giro d’ Italia, μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία το αγαπημένο σου πιάτο και να το ανεβάσεις στη σελίδα της La Pasteria στο Facebook, γιατί έτσι έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να γίνεις μαθητής του Έκτορα Μποτρίνι, ή ακόμα να κερδίσεις ένα δωρεάν γεύμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.