- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Στο La Suite Lounge, στον τελευταίο όροφο του St. George Lycabettus, τα έχουν αλλάξει όλα και ετοιμάζονται να ζήσουν το καλοκαίρι με νέο design, νέο λαχταριστό μενού και το νέο White Bar. Η πανοραμική και ασύγκριτη θέα που απλώνεται πάνω από όλη την Αθήνα, μέχρι να αγγίξει τα νησιά του Σαρωνικού παραμένει το ίδιο πανέμορφη, καλώντας μας σε δροσερά απογεύματα και μαγευτικές βραδιές.
Το νέο μενού, που επιμελήθηκε ο executive chef Βασίλης Μήλιος, έχει όνομα που τα λέει όλα: «Made in Greece». Τουτέστιν, δημιουργική ελληνική κουζίνα με αγνά ελληνικά υλικά και προϊόντα με χαρακτήρα: σαλάτα με ψητά μανιτάρια και λαδοτύρι Μυτιλήνης σε καλάθι από χωριάτικο ψωμί, λαζάνια Τήνου με αυγοτάραχο, παϊδάκι αρνίσιο με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης και σάλτσα μαυροδάφνης, φιλέτο σφυρίδας με καπνιστή μελιτζάνα, πατάτες με κρόκο κοζάνης και σάλτσα κακαβιάς.
Τέλεια συντροφιά στο φρέσκο μενού κάνει το καινούργιο White Bar, που έχει μεγάλη ποικιλία σε aperitif και πρωτότυπα cocktails «Made in Greece!», με παιχνιδιάρικα ονόματα όπως «Mouzito» και «Masticha Cosmo».
Τα καλοκαιρινά σχέδια δεν σταματούν εδώ, συνεχίζονται με ιδιαίτερες βραδιές με full moon parties, sunset aperitivo, θεματικά μενού, Dj sets και πολλές ακόμα εκπλήξεις, όπως το πάρτι που θα γίνει την Πέμπτη 3 Ιουλίου, με live show από τον Αδάμ Τσαρούχη και αρκετούς special guests (ώρα έναρξης 22.00, είσοδος ελεύθερη).
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416163
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.