Ο Λευτέρης Λαζάρου μετά από μακριά διαδρομή επιστρέφει μαζί με το Βαρούλκο του στις ρίζες του, δηλαδή στον Πειραιά και το Μικρολίμανο, εκεί που παλιότερα ήταν τα Τρεχαντήρια (Ακτή Κουμουνδούρου 52, Μικρολίμανο, 210 5228400).
Λευτέρης Λαζάρου
*Το Kiku προσθέτει και το Seaside και για όλο το καλοκαίρι μεταφέρεται στο Coast της Βουλιαγμένης (Ορφέως 2, Βουλιαγμένη, 210 9671866).
* Στη Βούλα, εκεί που ήταν η Ψιψίνα τώρα βρίσκουμε το Modest με ελληνική δημιουργική από τον νεαρό και ταλαντούχο σεφ Νίκο Μπούκη. (Σωκράτους 2, Βούλα, 210 8995700).
Modest
* Φουάρ, το νέο πόστο του Χρήστου Πότσιου (Soul, Deluxe, κ.ά) στο κέντρο της πόλης (Μητροπόλεως 72), με κουζίνα από όλο τον κόσμο, κοκτέιλ μπαρ και μουσική σκηνή (τηλ. 210 3211381)
Φουάρ
*Τέλος εποχής για το Cucina Povera του Γιάννη Καημενάκη στο Παγκράτι, στη θέση του μεταφέρεται η Trapezaria (Ευφορίωνος 13)του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου ο οποίος ακριβώς δίπλα θα ανοίξει και junk gourmet food ντελιβεράδικο, ανοιχτό μέχρι τις 4 το πρωί-και τα δύο μέσα στον Ιούνιο.
* Το Oozora μεταφέρεται για όλο το καλοκαίρι στο κηφισιώτικο Cash (Δηλιγιάννη 54, 212 1004772).
Oozora
* Το ολοκαίνουργιο City Bistro της Στοάς Σπυρομήλιου ανοίγει ακριβώς δίπλα deli με εκλεκτά προϊόντα και wine bar μέχρι αρχές Ιουλίου.
City Bistro
* Η οδός Αδριανίου στο Ν. Ψυχικό μετά το Δουράμπεης Oyster (όπου κάθε βράδυ γίνεται χαμός), εμπλουτίζεται και με καινούργιο εστιατόριο από το ήδη υπάρχον Χοχλιδάκι.
* Ψαράδες στο Παλαιό Φάληρο, Λίγο Θάλασσα στη πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι, Ιθάκη Θαλασσινές Γεύσεις στη Νέα Κηφισιά, όλα τους καινούργια ψαροφαγικά της Αθήνας.
Ψαράδες
* Fajitas, burritos και πάνω από 30 τεκίλες για καλοκαιρινές βραδιές με μεξικάνικη αλεγκρία στην καινούργια Agavita, Σμύρνης 55, στα Πατήσια. (τηλ. 210 2510604)
*Καινούργιο πιτάδικο το Pie Works, άνοιξε πριν λίγες μέρες στο Κολωνάκι και ήδη γίνεται χαμός (Αμερικής 16, Κολωνάκι, 211 1847595)
Pie Works
*Δίπλα του, το αγαπημένο Launderette άνοιξε σε καινούργιο πόστο (Αμερικής &Βαλαωρίτου 18, Κολωνάκι, 210 3606277).
Launderette
(Αρχική φωτογραφία: Agavita)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.