Κοσμικός και πανέμορφος, ο κήπος του Balthazar άνοιξε προχτές, 15 Μαΐου, δίνοντας σήμα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Αθήνας πως ένα ακόμη καλοκαίρι ξεκινάει.
Με ανανεωμένο look στο έτσι κι αλλιώς πάντα υπέροχο ντεκόρ του με και καινούργια ονόματα στην ομάδα αναμένεται να συγκεντρώσει για μια ακόμη σεζόν το κοσμικό και κεφάτο πλήθος της πόλης σε βραδιές που κρατάνε μέχρι το πρωί και τα έχουν όλα.
Μεσογειακή κουζίνα από τους Σάββα Κωνσταντινίδη και Άρη Καλλιπολίτη, καταπληκτικά γλυκά από τον chef pattisier Διονύση Αλέρτα, τέλεια ποτά και κοκτέιλ από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο. Στα συν, οι ιδιοκτήτες Αντρέας και Γιώργος Πιτσιλής, η δεμένη ομάδα στην οποία φέτος μετά από χρόνια ξαναβρίσκεται και η Τζένη Χρονοπούλου (Pecora Nera) αλλά και η ατμόσφαιρα που δονείται από τις τέλειες (και) swing-άτες μουσικές.
Ο Διονύσης Αλέρτας φτιάχνει τα πιο όμορφα γλυκά...
Βάλε αυτά που σου πάνε και άσε στον μάγο Balthazar να φτιάξει το καλύτερο σκηνικό για το φετινό σου καλοκαίρι.
Τσόχα 27 & Βουρνάζου, Αμπελόκηποι, 2106441215.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.