- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το δρόμο του Λονδίνου και του Τόκιο ακολουθεί και η Νέα Υόρκη αφού εγκαινίασε πρόσφατα την πρώτη καφετέρια για γάτες στην Αμερική.
Το «Cat Cafe» στο «Μεγάλο Μήλο», άνοιξε τις πύλες του αρχικά ως καταφύγιο σωτηρίας των αδέσποτων γάτων, αλλά πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε στέκι των γατόφιλων. Η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς στα εγκαίνια υπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά ακόμα και δυο ολόκληρες ώρες.
Η λογική της καφετέριας είναι ότι οι επισκέπτες παραχωρούν ένα φιλοδώρημα ή πληρώνουν ένα αντίτιμο ανάλογο με τον χρόνο παραμονής τους στο σαλόνι, όπου μπορούν να απολαύσουν το ρόφημα τους.
Στην καφετέρια παραδίδονται και διάφορα σεμινάρια από ειδικούς κτηνιάτρους όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για την υγεία, τη συμπεριφορά κλαι τις ιδιαιτερότητες των τετραπόδων τους. Υπάρχει και η δυνατότητα ο πελάτης να γίνει ανάδοχος ενός τετράποδου επιλέγοντας μια από τις γάτες που τριγυρνούν εντός της καφετέριας.
Ωστόσο οι ουρές είναι πάντα μεγάλες και οι πελάτες είναι αναγκασμένοι σχεδόν πάντα να περιμένουν αρκετή ώρα για να εισέλθουν στο μαγαζί. Ανυπομονούμε να έρθει και στην Αθήνα κάτι τέτοιο λοιπόν!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.