- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Την Παρασκευή 30 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Metropolitan συνδυάζονται οι ερωτικές φιγούρες του φλαμένκο με τις σπιρτόζες ισπανικές γεύσεις.
Φόρα μαύρο φόρεμα και κόκκινο κραγιόν, στόλισε τα μαλλιά σου με ένα κατακόκκινο λουλούδι και βολέψου πάνω στα τακούνια σου. Είσαι έτοιμη να παρακολουθήσεις το χορευτικό συγκρότημα Flamenco Fusion να χορεύει στους ρυθμούς της κιθάρας του Roland Hoffmann, ενώ εσύ θα δοκιμάζεις αυθεντικά πιάτα τις ισπανικής κουζίνας: Empanadas (πιτάκια με χοιρινό σε γλυκιά σάλτσα), παέγια με κοτόπουλο και σαφράν, ρυζοκροκέτες με σαφράν, τηγανίτα από σοκολάτα γάλακτος και πολλές ακόμα νοστιμιές σε αφήνουν να ανακαλύψεις τα ισπανικά μυστικά του αισθησιασμού. Για ποτό διάλεξε ροζέ ή λευκή sangria (€6), ισπανική μπύρα (€5) ή punch μαρένκας με λεμόνι και κανέλα (€5).
Η παράσταση αρχίζει στις 21.00 και η ελάχιστη κατανάλωση είναι 15€/ άτομο, για κράτηση σε τραπέζι. Για κρατήσεις, στο 210 9471000.
Ξενοδοχείο Metropolitan, Λεωφ. Συγγρού 385
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.