- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αυτή την Πέμπτη 22/05, εκτός από τα νόστιμα πιάτα και τη δροσερή αυλή, έχεις έναν ακόμα λόγο να επισκεφθείς το οινόφιλο εστιατόριο Le Petit Sommelier.
Αν τύχει και πας, θα πέσεις πάνω σε…οινομαχίες! Η πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, ξεκινά από το σκεπτικό ότι το ασύρτικο Σαντορίνης, εκτός από πολύ αγαπημένο στην Ελλάδα, είναι ένα από τα πιο εκλεκτά κρασιά και ο κυριότερος πρεσβευτής των ελληνικών αμπελώνων στο διεθνές στερέωμα.
Όμως, εκλεκτό ασύρτικο δεν βγάζει μόνο το νησί με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα…Για αυτό και το Le Petit Sommelier, σε καλεί σε 4 μονομαχίες, όπου κάθε φορά ένα ασύρτικο Σαντορίνης θα αναμετριέται με ένα άλλο εκτός νησιού. Την παρουσίαση της δύσκολης αυτής αναμέτρησης θα κάνει ο Γιάννης Παπαδάκης, ενώ κριτής θα είσαι εσύ!
Η ώρα προσέλευσης είναι 20.30, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 20€. Για κρατήσεις, καλέστε στο 210 9842344.
Ζαΐμη 6, Παλαιό Φάληρο
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.