Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας, είναι γνωστές από την αρχαιότητα ακόμα. Ο Ιπποκράτης την εμπιστευόταν για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, ενώ ο Διοσκουρίδης τη χρησιμοποιούσε στα βότανά του. Οι Αιγύπτιοι πάλι, ήταν οι πρώτοι που πριν από τέσσερις χιλιετίες, ανάμειξαν τη μαστίχα με το πόσιμο νερό, για να το καθαρίσουν και να το κάνουν να ευωδιάζει.
Σήμερα, το Mastiqua κάνει δυναμικά την εμφάνισή του, βασισμένο στα αρχαία μυστικά της μαστίχας. To ανθρακούχο ποτό με μαστιχόνερο παράγεται από την απόσταξη της καθαρής μαστίχας με ατμό και είναι αρωματισμένο με απόλυτα φυσικό τρόπο.
Χαρίζει ευεξία, τόνωση και όλα τα μυστικά για μια καλή ζωή, χάρις σε αυτό το παράξενο δέντρο που επιμένει να φυτρώνει μόνο στη Νότια Χίο και πουθενά αλλού στον κόσμο. Το Mastiqua, εσωκλείει μέσα του έναν ακαταμάχητο συνδυασμό, που πηγάζει από τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του και το φλογερό ταμπεραμέντο της Μεσογείου. Για αυτό και σας ταξιδεύει από την πρώτη γουλιά. Ιδανικό για να συνοδέψετε τον καφέ σας, αλλά και κάθε σας γεύμα- άλλωστε οι χωνευτικές ιδιότητες της μαστίχας είναι ξακουστές ανά τον κόσμο.
Το μαγικό αυτό ποτό, δεν θα μπορούσε παρά να έχει μια κομψή συσκευασία, αντίστοιχη της φήμης του. Το γυάλινο minimal μπουκάλι του, παραπέμπει σε καλοκαιρινά ακρογιάλια και βόλτες στα νησιά του Αιγαίου.
Θα το βρείτε στα καλύτερα bars, εστιατόρια και ξενοδοχεία αλλά και σε επιλεγμένα supermarkets. Δοκιμάστε το και αφήστε τη φρέσκια γεύση του να σας ταξιδέψει στα αναζωογονητικά μονοπάτια, που μόνο εκείνο ξέρει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.