Θεματα

Τα νόστιμα καλάθια του A Magic Cabinet

Γεμάτα με εκλεκτά προϊόντα ελλήνων παραγωγών

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα γαστρονομικά καλάθια του A Magic Cabinet
To A Magic Cabinet στέλνει σπίτι σου καλάθια με εκλεκτά ελληνικά προϊόντα

Τα γαστρονομικά καλάθια του A Magic Cabinet περιέχουν προϊόντα από έλληνες παραγωγούς και είναι ένα τέλειο δώρο για το Πάσχα

To A Magic Cabinet είναι κάτι σαν διαδικτυακό… ντουλάπι. Το ανοίγεις και παίρνεις ιστορίες, μυρωδιές, γαστρονομικές λιχουδιές και δώρα για τους αγαπημένους σου. Η ιδέα της ιδιοκτήτριας Ευγενίας Χανδρή ξεκίνησε από ένα πραγματικό ντουλάπι της παιδικής της ηλικίας. Ένα ιταλικό, ζωγραφισμένο στο χέρι ντουλάπι που κατασκευάστηκε το 1760. Η μητέρα της το άνοιγε στις αρχές κάθε καλοκαιριού και από μέσα έβγαζε δώρα για όλους: σαπούνια-μινιατούρες, αιθέρια έλαια, κρέμες ομορφιάς, χαρτιά και κάρτες αλληλογραφίας από τη Φλωρεντία, μολύβια και φανταχτερές πένες, μια ξύλινη σβούρα.

Τα γαστρονομικά καλάθια του A Magic Cabinet
Το A Magic Cabinet γεμίζει πάνινα καλάθια με προϊόντα από όλη την Ελλάδα και στα στέλνει σπίτι

Το A magic Cabinet είναι, λοιπόν, η διαδικτυακή συνέχεια εκείνου του ντουλαπιού. Όσο για τα δώρα που κρύβει, αυτά επιλέγονται προσεκτικά από την Ευγενία Χανδρή έπειτα από προσωπική έρευνα και περιλαμβάνουν περίπου τα πάντα: αποστάγματα, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, αντικείμενα για το σπίτι, γραφική ύλη κ.α. Κυρίως όμως το μαγικό ντουλάπι περιέχει υπέροχα γαστρονομικά καλάθια γεμάτα από εκλεκτά προϊόντα γαστρονομίας από έλληνες παραγωγούς.

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σητείας Stories of Greek Origins, παλαιωμένο τσίπουρο Lord Amber, πικάντικη μουστάρδα Elli & Manos, νιφάδες θαλασσινού αλατιού με κόκκινη πιπεριά Salt Odyssey, καρπάτσιο τρούφας Hydnon, chutney σύκου με τζίντζερ Koutsogiorgakis, ρίγανη Πάρου Petra Farm, βίδες χωρίς γλουτένη Maggiri, λευκό βούτυρο αμυγδάλου The Nutlers, παστέλια Anthea's, βιολογικό θυμαρίσιο μέλι Πάρου Aliprantis, κρέμα μελιού σε λάδι τρούφας Asterios, «Γλυκοπάντρεμα» μαντολάτο Σύρου Prekas, μαστίχα λικέρ Apalarina, λικέρ πυκραμύγδαλο Kakitsis, γλυκό του κουταλιού βανίλια με αρόνια, ροζ πιπέρι και μέντα Berryland, dragee από αλατισμένα και καραμελωμένα αμύγδαλα σε σοκολάτα γάλακτος Esophy είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε διαφορετικά selections που θα βρείτε στο www.amagiccabinet.com.

Τα γαστρονομικά καλάθια του A Magic Cabinet
Το καλάθι που θα διαλέξεις έρχεται σπίτι σου μέσα σε λίγες μέρες.

Όλα τα καλάθια έρχονται ως την πόρτα σας μέσα σε λίγες μέρες και είναι μια ωραία ιδέα για να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας (ή στον εαυτό σας) αυτό το Πάσχα. Επίσης, για αγορές άνω των €50 η αποστολή είναι δωρεάν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ