- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Mικρό και συμπαθέστατο, μπήκαμε μέσα και μας έφτιαξε τη μέρα. Και την όρεξη. Το περιμέναμε πώς και πώς. Μέρες βλέπαμε την Ρωσιδούλα Πωλίνα να ζωγραφίζει στο χέρι την πινακίδα. Καλίνκα Μαλίνκα διαβάσαμε και σχεδόν σιγοτραγουδήσαμε το παραδοσιακό ρώσικο τραγούδι. Τελικά άνοιξε πριν 5-6 μέρες Σόλωνος και Μαυρομιχάλη γωνία. Θραύση. Το πήραν αμέσως πρέφα οι Αθηναίοι, ουρές για τα πιροσκί.

Οι ποικιλίες πολλές και διαφορετικές. Τηγανιτά και του φούρνου όλα πεντανόστιμα. Πέρα από τα παραδοσιακά με κιμά και πατάτα, θα βρεις πιροσκί με λάχανο και μανιτάρι, κοτόπουλο, ανθότυρο, μούρο, ακόμα και με παπαρούνα, που έχει μια υπέροχη γλυκιά γεύση. Αυτό που σίγουρα δεν έχεις ξαναφάει είναι το τσεμπουρέκ. Τηγανιτό αλλά χωρίς να είναι καθόλου λιπαρό, τραγανό απ’ έξω και ζουμερό μέσα, γεμιστό με κιμά. Γιαμ. Όλα σε πολύ καλές τιμές, από 1,40€ έως 1,80€. Ντααα.
Σόλωνος 81 & Μαυρομιχάλη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.