Θεματα

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Τα κεράσματα συνεχίζονται, επόμενη στάση τα ελληνικά αλλαντικά

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61635-123487.jpg

Μετά το κέρασμα με τα αιγαιοπελαγίτικα τυριά, σειρά έχουν τα αλλαντικά προϊόντα της Ελλάδας, όλοι μας έχουμε ξετρελαθεί κατά καιρούς με αυτά. Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς συνεχίζουν τις «Γαστρονομικές Συναντήσεις» τους και από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 2 Μαρτίου κερνάνε μια ποικιλία από εκλεκτά ελληνικά αλλαντικά και καπνιστά κρέατα, σε κάθε τραπέζι. Δοκιμάστε παστράμι Δράμας (μοσχαρίσιο μπούτι καπνισμένο σε ξύλο οξιάς), μπριζόλα πιπεράτη Καρδίτσας (καπνιστή αρωματισμένη με κόκκους πιπεριών), λουκάνικα μαύρου χοίρου Πιερίας (από χοίρους ελευθέρας βοσκής) και σύγκλινο Μάνης (καπνισμένο σε χλωρή φασκομηλιά). Και αυτά είναι μόνο μερικά, υπάρχουν κι άλλα και είναι πολύ νόστιμα…

Δροσίνη 12, Κηφισιά, 210 6230080

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.