- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Tο wine bar Fabrica de Vino φέτος ντύθηκε εξοχικά και κατέβηκε στην παραλία του Αλίμου.
Εκεί θα παραμείνει για όλο το καλοκαίρι (κλειστό το ομώνυμο της Εμ. Μπενάκη για όλο τον Αύγουστο), με καλά κρασιά απ’ όλη την Ελλάδα, πιάτα σε πολύ καλές τιμές (μπιφτεκάκια 4 ευρώ, πίτσα 5, γαρίδες με σάλτσα lime 5, φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια 5), αλλά και wine parties με τον πολύ γνωστό sommelier Αλέξανδρο Σακκά να σε μαθαίνει τα μυστικά του κρασιού διοργανώνοντας βραδιές αφιερωμένες σε καλές ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα (πληροφορίες στο 6906 049615). Κοντά σ’ αυτά μεγάλη επιτυχία γνωρίζουν και τα κοκτέιλ του Fabrica De Vino, φτιαγμένα με οίνους και αποστάγματα ελληνικά από τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο και την ομάδα του Soulshakers, με ονόματα όπως Bipbop (με ερυθρό Αμπέλου Γη), Rose (με τσίπουρο Νταραίος), Pink (με Μαλαγουζιά Συμεωνίδη). Άμα ζεσταθείς πολύ, δίπλα ακριβώς είναι η θάλασσα για να δροσιστείς…
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 2103214148
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.