- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ένα διαφορετικό brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Αυτή την Κυριακή ραντεβού στη Φωκίωνος Νέγρη!
Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 19 Ιανουαρίου
Από τη στιγμή που η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ξαναζωντάνεψε, δεν σταματά να διοργανώνει κάθε είδους δρώμενα. Το πιο λαχταριστό όλων, όμως, γίνεται μια φορά τον μήνα. Κάθε μήνα γνωστά εστιατόρια, σεφ, καντίνες και μάγειρες ετοιμάζουν το street food των ονείρων σου στο κυριακάτικο Pop Up Brunch της Δημοτικής Αγοράς.
Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, θα έχει πολλές νέες γεύσεις και απολαυστικές μουσικές. Από τις 11.00 έως τις 17.30 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γεμίζει με κέφι, κόσμο, μουσική και γεύσεις που αγαπάμε. Burgers, bao buns, tacos, vegan και μακροβιοτικά πιάτα, γλυκά, καφέ και ζεστό κρασί, θα σε περιμένουν εκεί, για να κάνουν τη μέρα σου καλύτερη.
Τα street brunch πιάτα για τον Ιανουάριο υπογράφουν το El Burro Tacos con Tequila, το Yazhou, το One Project, οι Guerilla Chef μαζί με τον The Cookie Dude και το Mentaleaty. Ενώ τα γλυκά βάζουν το ιταλικό Signora Athens και η Eri Bakes Vegan παρέα με δύο κυψελιώτικα στέκια, το SCRY και την Πίτα της Κολχίδας. Τη μουσική αναλαμβάνει ο Pepper, ενώ ένα live μουσικό δρώμενο-έκπληξη περιμένει μόνο τους… τολμηρούς επισκέπτες. Όπως βλέπεις, η μέρα προβλέπεται άκρως απολαυστική οπότε βάλτο στο πρόγραμμα.
*Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στο επόμενο brunch της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης τον Φεβρουάριο και να παρουσιάσετε τα δικά σας street brunch πιάτα, δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 210 3210146
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.