- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Οι επαγγελματίες σεφ αλλά και οι απλές νοικοκυρές, έχουν το στέκι τους. Το λένε Kelly’s cookbook store, και εδώ μαζεύονται όσοι αγαπούν τη μαγειρική για να δουν τις νέες τάσεις, να ψωνίσουν ή απλά να συζητήσουν για τα γαστρονομικά δρώμενα της πόλης. Είναι η «κρυψώνα» όλων των βιβλίων και σκευών μαγειρικής στην καλύτερη ποιότητα και τιμή που μπορείς να τα βρεις. 400 κωδικοί μαχαιριών, μεγάλη γκάμα αποφλοιωτών για να ξεφλουδίσεις τσακ μπαμ από πατάτα μέχρι πεπόνι, τσιμπιδάκια για τα κόκαλα του ψαριού, άπειροι τρίφτες, φόρμες για κουλουράκια (τσέρκια) σε όλα τα σχέδια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να απογειώσεις τον γαστρονομικό σου οίστρο!
Αν πάλι θες να γίνεις ο Master Chef της παρέας σου αλλά δεν ξέρεις να βράσεις ούτε αυγό, στης Κέλλυς θα βρεις όλα τα απαραίτητα εγχειρίδια/ συνταγολόγια/ βιβλία για να γίνεις ξεφτέρι. Η «Αρωματική κουζίνα» του Δρίσκα, μαθαίνω, κάνει θραύση. Αλλά και το «Φοιτητής στην κουζίνα», για νέους μάγειρες, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Κι αν θες να μαγειρεύεις με στιλ, στο κατάστημα θα βρεις στολές, σκούφους και ποδιές, όλων των ειδών, σε πολλά χρώματα και σχέδια, αλέκιαστα, με στάμπες, ρίγες, κεφτεδάκια, σκέψου ό,τι θες και η Κέλλυ θα στο αποτυπώσει με στάμπα βινυλίου. Εσύ, όρεξη να χεις να μαγειρεύεις.
Εμμανουήλ Μπενάκη 17, 210 3837140
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.