Οι επαγγελματίες σεφ αλλά και οι απλές νοικοκυρές, έχουν το στέκι τους. Το λένε Kelly’s cookbook store, και εδώ μαζεύονται όσοι αγαπούν τη μαγειρική για να δουν τις νέες τάσεις, να ψωνίσουν ή απλά να συζητήσουν για τα γαστρονομικά δρώμενα της πόλης. Είναι η «κρυψώνα» όλων των βιβλίων και σκευών μαγειρικής στην καλύτερη ποιότητα και τιμή που μπορείς να τα βρεις. 400 κωδικοί μαχαιριών, μεγάλη γκάμα αποφλοιωτών για να ξεφλουδίσεις τσακ μπαμ από πατάτα μέχρι πεπόνι, τσιμπιδάκια για τα κόκαλα του ψαριού, άπειροι τρίφτες, φόρμες για κουλουράκια (τσέρκια) σε όλα τα σχέδια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να απογειώσεις τον γαστρονομικό σου οίστρο!
Αν πάλι θες να γίνεις ο Master Chef της παρέας σου αλλά δεν ξέρεις να βράσεις ούτε αυγό, στης Κέλλυς θα βρεις όλα τα απαραίτητα εγχειρίδια/ συνταγολόγια/ βιβλία για να γίνεις ξεφτέρι. Η «Αρωματική κουζίνα» του Δρίσκα, μαθαίνω, κάνει θραύση. Αλλά και το «Φοιτητής στην κουζίνα», για νέους μάγειρες, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Κι αν θες να μαγειρεύεις με στιλ, στο κατάστημα θα βρεις στολές, σκούφους και ποδιές, όλων των ειδών, σε πολλά χρώματα και σχέδια, αλέκιαστα, με στάμπες, ρίγες, κεφτεδάκια, σκέψου ό,τι θες και η Κέλλυ θα στο αποτυπώσει με στάμπα βινυλίου. Εσύ, όρεξη να χεις να μαγειρεύεις.
Εμμανουήλ Μπενάκη 17, 210 3837140
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Chef Σταμάτης Μισομικές υπογράφει ένα μενού 6 πιάτων με θέμα το κρέας (Fauna) την Παρασκευή 31 Μαΐου στο NYN ESTI
Ένα μαγικό γαστρονομικό ταξίδι στα βιολογικά αγροκτήματα, τα θερμοκήπια, τα τυροκομεία, τους αλευρόμυλους και τα παραδοσιακά εργαστήρια ζυμαρικών της περιοχής
Η μια δίπλα στην άλλη, η μια απέναντι από την άλλη
Το αγαπημένο γαστρονομικό event της πόλης επιστρέφει 27 Μαΐου με 16 Ιουνίου 2024
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Σταθερή στάση σε όλες μας τις βόλτες προς τα βόρεια
Το Σαββατοκύριακο θέλει βουνά από pancakes και ακόμη περισσότερα αυγά
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ο πιο εκκεντρικός φούρνος της ελληνικής επικράτειας είναι μια σύνοψη από πολλές διαφορετικές ιστορίες σε αιρετική γραφή. Αν δεν ήταν φούρνος, θα ήταν ο Οδυσσέας του Τζέιμς Τζόις στη διάλεκτο των ζυμαριών
Πίσω από κάθε μεγάλο σεφ κρύβεται μια τρομερή μαμά!
Από σπιτικό φαγητό μέχρι θεϊκά burgers και αυθεντικό βιετναμέζικο
Το πιο out of the box στέκι στην Αργυρούπολη
Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μενού - ωδή στα όσπρια και τα δημητριακά σε ένα εντυπωσιακό set μέσα στη φύση
Το trend του TikTok που δεν λέει να κοπάσει
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.