Οι επαγγελματίες σεφ αλλά και οι απλές νοικοκυρές, έχουν το στέκι τους. Το λένε Kelly’s cookbook store, και εδώ μαζεύονται όσοι αγαπούν τη μαγειρική για να δουν τις νέες τάσεις, να ψωνίσουν ή απλά να συζητήσουν για τα γαστρονομικά δρώμενα της πόλης. Είναι η «κρυψώνα» όλων των βιβλίων και σκευών μαγειρικής στην καλύτερη ποιότητα και τιμή που μπορείς να τα βρεις. 400 κωδικοί μαχαιριών, μεγάλη γκάμα αποφλοιωτών για να ξεφλουδίσεις τσακ μπαμ από πατάτα μέχρι πεπόνι, τσιμπιδάκια για τα κόκαλα του ψαριού, άπειροι τρίφτες, φόρμες για κουλουράκια (τσέρκια) σε όλα τα σχέδια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να απογειώσεις τον γαστρονομικό σου οίστρο!
Αν πάλι θες να γίνεις ο Master Chef της παρέας σου αλλά δεν ξέρεις να βράσεις ούτε αυγό, στης Κέλλυς θα βρεις όλα τα απαραίτητα εγχειρίδια/ συνταγολόγια/ βιβλία για να γίνεις ξεφτέρι. Η «Αρωματική κουζίνα» του Δρίσκα, μαθαίνω, κάνει θραύση. Αλλά και το «Φοιτητής στην κουζίνα», για νέους μάγειρες, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Κι αν θες να μαγειρεύεις με στιλ, στο κατάστημα θα βρεις στολές, σκούφους και ποδιές, όλων των ειδών, σε πολλά χρώματα και σχέδια, αλέκιαστα, με στάμπες, ρίγες, κεφτεδάκια, σκέψου ό,τι θες και η Κέλλυ θα στο αποτυπώσει με στάμπα βινυλίου. Εσύ, όρεξη να χεις να μαγειρεύεις.
Εμμανουήλ Μπενάκη 17, 210 3837140
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.