Θεματα

Μανιταράκια από την Δίρφυ στο Καλλίστη Γεύσις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
60275-120405.jpg

Είναι νόστιμα, κάποια από αυτά δυσεύρετα, μπορούν να φαγωθούν σε χίλιες δυο παραλλαγές. Αυτή τη Παρασκευή (07/02/2014) και ώρα 9.30 μ.μ στο Καλλίστη Γεύσις, το καλό φαγητό φυτρώνει σαν τα…μανιτάρια. Οι σεφ, του πάντα ανήσυχου περί την ελληνική γεύση εστιατορίου, Νίκη Τρέσσου και Ευδοκία Φυλακούρη καταπιάνονται με τα μανιτάρια της εταιρείας Δίρφυς και στήνουν ένα μενού σπέσιαλ αφιερωμένο σ’ αυτά. Με πιάτα όπως σαλάτα με κίτρινα πλευρώτους και πορτοκάλι, τραχανά με αποξηραμένη λεντινούλα και πλευρώτους, μπιφτέκια γεμιστά με πορτσίνι και πουρέ βιολογικής πατάτας, μέχρι και γαλλικό καφέ με γανόδερμα (το γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες και ως μανιτάρι της αθανασίας). Όλα τα πιάτα, συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Μεγαπάνου. Η βραδιά διοργανώνεται σε συνεργασία με την «Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού» του Τίμου Πετρίδη και κοστίζει 29€/άτομο.

Καλλίστη Γεύσις Ασκληπιού 137, τηλ 210 6453179

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ