Μανιταράκια από την Δίρφυ στο Καλλίστη Γεύσις
Είναι νόστιμα, κάποια από αυτά δυσεύρετα, μπορούν να φαγωθούν σε χίλιες δυο παραλλαγές. Αυτή τη Παρασκευή (07/02/2014) και ώρα 9.30 μ.μ στο Καλλίστη Γεύσις, το καλό φαγητό φυτρώνει σαν τα…μανιτάρια. Οι σεφ, του πάντα ανήσυχου περί την ελληνική γεύση εστιατορίου, Νίκη Τρέσσου και Ευδοκία Φυλακούρη καταπιάνονται με τα μανιτάρια της εταιρείας Δίρφυς και στήνουν ένα μενού σπέσιαλ αφιερωμένο σ’ αυτά. Με πιάτα όπως σαλάτα με κίτρινα πλευρώτους και πορτοκάλι, τραχανά με αποξηραμένη λεντινούλα και πλευρώτους, μπιφτέκια γεμιστά με πορτσίνι και πουρέ βιολογικής πατάτας, μέχρι και γαλλικό καφέ με γανόδερμα (το γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες και ως μανιτάρι της αθανασίας). Όλα τα πιάτα, συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Μεγαπάνου. Η βραδιά διοργανώνεται σε συνεργασία με την «Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού» του Τίμου Πετρίδη και κοστίζει 29€/άτομο.
Καλλίστη Γεύσις Ασκληπιού 137, τηλ 210 6453179
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.