Scala Vinoteca με Κτήμα Γεροβασιλείου την Τρίτη 4-2-2014
Αυτό είναι ένα πολύ καλό wine resto. Κι αυτός είναι ένας πολύ γνωστός οινολόγος και παραγωγός με πολύ πλούσιο κατάλογο διακρίσεων των προϊόντων του σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Scala Vinoteca υποδέχεται τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου την Τρίτη 4/02 για μια οινογευσιγνωσία που αναμένεται εξαιρετικά νόστιμη και ενδιαφέρουσα. Το μενού περιλαμβάνει 4 πιάτα (επιλογή από δύο προτάσεις στο κάθε ένα), όπως καπνιστό σολομό και καρπάτσιο κολοκύθας, burrata με μπρόκολο, κουκουνάρι, αντσούγιες και βασιλικό, χοιρινή παντσέτα με φασολάκια Κένυας, φουντούκια και πορτοκάλι, κάθε πιάτο συνδυάζεται με κορυφαία κρασιά του Γεροβασιλείου και κοστίζει 40 ευρώ το άτομο.
Σίνα 50 & Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι, 2103610041
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.