Θεματα

Nestlé: Κατά παραγγελία KitKat πολυτελείας

Σχεδόν 1.500 γευστικοί συνδυασμοί είναι δυνατοί

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
abi-schreider-yb16pt5f_je-unsplash.jpg
© Abi Schreider

Η Nestlé λανσάρει μία νέα χειροποίητη KitKat σοκολάτα πολυτελείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, που θα δημιουργείται κατά παραγγελία

«Τα μεγαλύτερα νέα για την KitKat από την εμφάνιση της KitKat Chunky ακριβώς πριν 20 χρόνια». Έτσι περιέγραψε με ένα δελτίο τύπου ο Rabia Khan, Πρόεδρος της KitKat Chocolatory για την Nestlé του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, το νέο βήμα της εταιρείας.

Μετά από την κυκλοφορία KitKat με γεύση τσάι matcha και με επικάλυψη ροζ (ruby) σοκολάτας, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε κάτι που δεν θα είναι δημοφιλές σχεδόν αποκλειστικά στο κοινό του Instagram. Έτσι, από τις 26 Σεπτεμβρίου το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να απολαύσει KitKat πολυτελείας, η οποία είναι χειροποίητη και δημιουργείται κατά παραγγελία, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε ένα να «χτίσει» την σοκολάτα των ονείρων του, είτε μέσω διαδικτύου, είτε με μία επίσκεψη στα καταστήματα John Lewis.

«Γνωρίζουμε πόσο αρέσει στους ανθρώπους να πειραματίζονται με νέες και συναρπαστικές γεύσεις KitKat και η KitKat Chocolatory προσφέρει μία ολοκαινούρια, premium εμπειρία KitKat, καθώς και την ευκαιρία να δημιουργήσεις την εντελώς δική σου πλάκα σοκολάτας, που θα αποσταλεί στην πόρτα του σπιτιού σου», αναφέρει το δελτίο τύπου για την καινοτομία που πρώτη είδαμε να πραγματοποιεί η KitKat Αυστραλίας.  

Σύμφωνα με την The Guardian, η κάθε σοκολάτα θα ζυγίζει 150 γραμμάρια και αποτελείται από 8 μπαστούνια. Το κόστος της θα ξεκινάει περίπου από τα 8€ και θα φτάνει σχεδόν τα 16€. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο η σοκολάτα 42,5 γραμμαρίων και τεσσάρων μπαστουνιών κοστίζει μόλις 70 λεπτά.

Η τσιμπημένη τιμή δικαιολογείται από τις πολλές διαφορετικές επιλογές που δίνονται όσον αφορά τη γεύση. Οι γευστικοί συνδυασμοί που μπορούν να δημιουργηθούν πλησιάζουν τους 1.500, ενώ στα υλικά συναντάμε επιλογές όπως ροδοπέταλα και κόκκους κακάο. Παράλληλα, η εταιρεία δημιούργησε και γεύσεις ειδικά για τους σκοπούς των KitKat πολυτελείας, όπως η μαρμελάδα, το τσάι Earl Grey και το ουίσκι με τζίντζερ.

Πάντως, προβλέπεται ότι το νέο προϊόν πολυτελείας θα αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές των Βρετανών για χριστουγεννιάτικο δώρο. Γι’ αυτό άλλωστε θα είναι δυνατόν οι αγοραστές να γράψουν και κάποιο μήνυμα στο κουτί της KitKat που θα παραγγείλουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ