- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το θρυλικό Privilege επιστρέφει στην Αθήνα
Ένα από τα πιο γνωστά clubs της πόλης γυρίζει σελίδα
Το Privilege, το θρυλικό club των 90’s ανοίγει ξανά στο Γκάζι
Υπήρξε από τα clubs που χάρισαν στην Αθήνα αρκετή από τη νυχτερινή της μαγεία. Πολλές ιστορίες έχουν γραφτεί στους χώρους του, ενώ οι clubbers της δεκαετίας του ’90 το θυμούνται ακόμα με νοσταλγία. Το Privilege του Βασίλη Τσιλιχρήστου, όμως, δεν είπε ακόμα την τελευταία του λέξη. Αντίθετα, μόλις γύρισε σελίδα για να επιστρέψει δυναμικά στην καρδιά της πόλης.
Στη νέα του εποχή δεν θα είναι αυτό που οι περισσότεροι θυμούνται. Με υπότιτλο τη φράση “Restaurant & Cocktail Bar”, βρίσκεται σε μια μαγική ταράτσα, έχει εκπληκτική θέα, αλλά και μια ενδιαφέρουσα κουζίνα, αφού τα ηνία σε αυτόν τον τομέα αναλαμβάνει ο σεφ Νίκος Θωμάς (τον ξέρουμε από το εστιατόριο Simul στο Κολωνάκι) σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζούδη (τον σεφ του Villa Mercedes). Οι δυο τους δημιουργούν ένα μενού μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας βασισμένο στις πρώτες ύλες και στις σύγχρονες τεχνικές.
Ο χώρος, απλός και minimal, εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα και βάζει μια επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς (!) που έχει δημιουργήσει ο γλύπτης Βασίλης Σακής, πάνω από το κεντρικό bar, προσθέτοντας πόντους στη δημιουργία μιας μυσταγωγικής ατμόσφαιρας.
Το Privilege θα ανοίξει σε λίγες μέρες και θα λειτουργεί καθημερινά από τη δύση του ηλίου έως αργά τη νύχτα.
Βουτάδων 6, Γκάζι, 2289200000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από αυθεντική μπουγάτσα μέχρι λαχταριστά μεζεδοπωλεία
Το φύλλο της μπουγάτσας ανοίγεται εδώ κάθε πρωί στο χέρι
Εδώ το προφιτερόλ φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου
Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου σε περιμένει σε ένα street party, στη Γλάδστωνος 5
Πού μπορείς να τα απολαύσεις στο φαγητό σου στην πόλη;
Από τον ελληνικό πολλά βαρύ και τη φραπεδιά, στον Cold Brew και στον καφέ από περιττώματα ζώων
Το σοβαρό λάθος και οι εναλλακτικές
Η διάσημη αφρικανική συνταγή και πώς θα τη φτιάξεις
Ζωντανή πόλη, πανέμορφες εξοχές, αμπελώνες, φάρμες, οινοποιεία και όλα του κόσμου τα καλά
Και γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κοιτάμε;
Το σημείο συνάντησης της Θεσσαλονίκης ζωντανεύει ξανά
Στην Πέτρα της Λέσβου οι γυναίκες μαγειρεύουν τη δική τους ιστορία εδώ και 43 χρόνια
Εδώ όπου η τρομπέτα συναντά τη σούβλα!
Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις!
Η οικογενειακή επιχείρηση που έβαλε τη δική της υπογραφή στο αθηναϊκό brunch επεκτείνεται στη Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει στο εξωτερικό και σχεδιάζει ήδη τα επόμενα βήματά της
Τι λένε οι διατροφολόγοι
Η συζήτηση πήρε νέα ώθηση μετά τη μεγάλη έξαρση κυκλοσπορίασης στις ΗΠΑ
Γίνονται σε λίγα λεπτά με τα ωραία λαχανικά του καλοκαιριού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.