- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Mόλις προ λίγων ημερών άνοιξε δίπλα στα γραφεία μας αυτό το γλυκούλι καφεκοπτείο με όλα όσα θες για να απολαύσεις τον καφέ σου όπως πρέπει. Το βλέπαμε να φτιάχνεται, ο αχνιστός καφές που έψηναν μας έσπαγε τη μύτη τα πρωινά και όταν δεν αντέξαμε άλλο, πήγαμε να κεραστούμε κουλουράκια και να δοκιμάσουμε νέα χαρμάνια.
Στο Coffee Island λοιπόν, θα βρεις όλες τις ποικιλίες καφέ, γράψε sos στη μόκα από την Αιθιοπία και στον Supremo από την Κολομβία, τέλεια κουλουράκια, σοκολάτες, τσάι, καραμέλες, λουκουμάκια, τις τεράστιες, χρωματιστές κούπες που ψάχναμε για να πίνουμε γαλλικό όλο το απόγευμα, αλλά και σπάνιες μηχανές παρασκευής για να πετύχεις ακριβώς τη γεύση που θες. Διάλεξε τον καφέ και η Ντίνα και ο Μάκης -οι ιδιοκτήτες- θα τον τρίψουν και θα τον συσκευάσουν για να τον πάρεις σπίτι σου ολόφρεσκο και μυρωδάτο. Coffee Island υπήρχε ήδη στην Σταδίου και στην Πεσματζόγλου και από τώρα, και η Χαριλάου Τρικούπη έχει λόγο να μυρίζει σπίτι και ζεστασιά. Μαζί με τον καφέ, ζήτα απ’ την Ντίνα οπωσδήποτε σοκολατάκια πορτοκάλι και μην φύγεις χωρίς να έχεις πάρει μια χούφτα χρωματιστές καραμέλες-βότσαλα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.