- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Mόλις προ λίγων ημερών άνοιξε δίπλα στα γραφεία μας αυτό το γλυκούλι καφεκοπτείο με όλα όσα θες για να απολαύσεις τον καφέ σου όπως πρέπει. Το βλέπαμε να φτιάχνεται, ο αχνιστός καφές που έψηναν μας έσπαγε τη μύτη τα πρωινά και όταν δεν αντέξαμε άλλο, πήγαμε να κεραστούμε κουλουράκια και να δοκιμάσουμε νέα χαρμάνια.
Στο Coffee Island λοιπόν, θα βρεις όλες τις ποικιλίες καφέ, γράψε sos στη μόκα από την Αιθιοπία και στον Supremo από την Κολομβία, τέλεια κουλουράκια, σοκολάτες, τσάι, καραμέλες, λουκουμάκια, τις τεράστιες, χρωματιστές κούπες που ψάχναμε για να πίνουμε γαλλικό όλο το απόγευμα, αλλά και σπάνιες μηχανές παρασκευής για να πετύχεις ακριβώς τη γεύση που θες. Διάλεξε τον καφέ και η Ντίνα και ο Μάκης -οι ιδιοκτήτες- θα τον τρίψουν και θα τον συσκευάσουν για να τον πάρεις σπίτι σου ολόφρεσκο και μυρωδάτο. Coffee Island υπήρχε ήδη στην Σταδίου και στην Πεσματζόγλου και από τώρα, και η Χαριλάου Τρικούπη έχει λόγο να μυρίζει σπίτι και ζεστασιά. Μαζί με τον καφέ, ζήτα απ’ την Ντίνα οπωσδήποτε σοκολατάκια πορτοκάλι και μην φύγεις χωρίς να έχεις πάρει μια χούφτα χρωματιστές καραμέλες-βότσαλα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.