- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Όσα maki αντέχει το στομάχι σου στο «The Sushi Bar»
Στο αγαπημένο εστιατόριο των φαν της ιαπωνικής κουζίνας
All the Rolls you can eat, with 22€! Στο αγαπημένο εδώ και 17 χρόνια «The Sushi Bar» τα maki rolls έχουν την τιμητική τους. Προς 22€ το άτομο, οι λάτρεις των maki rolls μπορούν να φάνε απεριόριστη ποσότητα.
To «The Sushi Bar», ως γνωστόν, είναι η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατοριών στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι. Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην ιαπωνική κουζίνα, οδήγησε σύντομα στη δημιουργία δύο ακόμα εστιατορίων στο Ν. Ψυχικό και στο Π. Φάληρο. Σήμερα αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.

Εδώ και 17 χρόνια το «The Sushi Bar» προσφέρει αυθεντικές ιαπωνικές γεύσεις και συνδυασμούς. Πού οφείλει το μυστικό της πολύχρονης επιτυχίας του; Στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, την μεγάλη γνώση της ιαπωνικής κουζίνας, και τις καινοτόμες, έξυπνες ιδέες του.
Με ανοιχτή κουζίνα σε όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας οι εξειδικευμένοι, ασιάτες sushi masters φιλετάρουν και παρασκευάζουν με τις παραδοσιακές μεθόδους kansai και edo, τα φιλέτα φρέσκων ψαριών (nigiri και sashimi) και τα δημοφιλή σε όλους ρολά (maki rolls). Από στυλιστικής άποψης δε, συνδυάζει την παράδοση της ιαπωνικής κουλτούρας και τη μοντέρνα ατμόσφαιρα των νεοϋορκέζικων sushi bars.
n
Το «The Sushi Bar» προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ιαπωνικών γεύσεων στην οποία μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε 36 διαφορετικά είδη nigiri, 34 είδη maki rolls & 17 είδη sashimi ολόφρεσκων ψαριών. Δεν λείπουν φυσικά οι σαλάτες οι σούπες και τα noodles. Πιάτα που αποτελούν σήμα-κατατεθέν του μαγαζιού: «Maguro Butsu», «Mediterranean sashimi», «Sake No Ponzu-Mushi» και άλλα πολλά αποκλειστικά από το «The Sushi Bar»
Info
Ώρες λειτουργίας
Ν. Ψυχικό: Γ. Βλάχου 38, Τ. 210 67 29 333-4
Δευτέρα έως Τετάρτη 19.30-00.30
Πέμπτη έως Κυριακή 12.30-00.30
Παγκράτι: Πλ. Βαρνάβα, Τ. 210 75 24 354, 210 75 64 964
Τρίτη έως Παρασκευή 19.30-00.30
Σάββατο & Κυριακή 12.30-00.30
Π. Φάληρο: Άτλαντος 1, Τ. 210 98 02 111, 210 98 02 210
Δευτέρα έως Παρασκευή 19.30-00.30
Σάββατο & Κυριακή 12.30-00.30
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.