- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το Σάββατο το μεσημέρι 20 food bloggers σταματάνε για λίγο τη διαδρομή κουζίνα -υπολογιστής και συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του ιστορικού περιοδικού « Ρομάντσο» στην οδό Αναξαγόρα 3 που λειτουργεί πλέον ως πολυχώρος. Εκεί μαγειρεύουν για τα καλά και για καλό σκοπό.
Σας περιμένει ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές, και με 5€ μπορείτε να γεμίσετε και να ξαναγεμίσετε τα πιάτα σας (εγώ πάντως θα τα δοκιμάσω όλα και ειδικά τις δημιουργίες της Gourmelita…)
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής». Οι Δρόμοι Ζωής είναι μια εθελοντική οργάνωση όπου οι εθελοντές προσφέρονται ανιδιοτελώς για την διανοητική, ηθική και υλική συμπαράσταση παιδιών, εφήβων, οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες κοινωνικής περιθωριοποίησης.
Οι ανήσυχες γαστρονομικά bloggers που συμμετέχουν είναι οι: Αθηνά Πάνου- Sugar Buzz, Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου Μαραγκουδάκη- Sabor by Conna, Έλενα Σμπώκου- Elena's Cooking, Εμμανουέλα Κόκκαλη- Eating Around, Ελένη Βονισάκου- The Foodie Corner, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου- Gourmelita, Άρτεμις Τσίπη- Wonderfoodland και Εύα Μονοχάρη- Funky cook.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.