- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Όσα maki αντέχει το στομάχι σου στο «The Sushi Bar»
Στο αγαπημένο εστιατόριο των φαν της ιαπωνικής κουζίνας
All the Rolls you can eat, with 22€! Στο αγαπημένο εδώ και 17 χρόνια «The Sushi Bar» τα maki rolls έχουν την τιμητική τους. Προς 22€ το άτομο, οι λάτρεις των maki rolls μπορούν να φάνε απεριόριστη ποσότητα.
To «The Sushi Bar», ως γνωστόν, είναι η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατοριών στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι. Η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού στην ιαπωνική κουζίνα, οδήγησε σύντομα στη δημιουργία δύο ακόμα εστιατορίων στο Ν. Ψυχικό και στο Π. Φάληρο. Σήμερα αποτελούν σταθερό σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.
Εδώ και 17 χρόνια το «The Sushi Bar» προσφέρει αυθεντικές ιαπωνικές γεύσεις και συνδυασμούς. Πού οφείλει το μυστικό της πολύχρονης επιτυχίας του; Στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, την μεγάλη γνώση της ιαπωνικής κουζίνας, και τις καινοτόμες, έξυπνες ιδέες του.
Με ανοιχτή κουζίνα σε όλα τα εστιατόρια της αλυσίδας οι εξειδικευμένοι, ασιάτες sushi masters φιλετάρουν και παρασκευάζουν με τις παραδοσιακές μεθόδους kansai και edo, τα φιλέτα φρέσκων ψαριών (nigiri και sashimi) και τα δημοφιλή σε όλους ρολά (maki rolls). Από στυλιστικής άποψης δε, συνδυάζει την παράδοση της ιαπωνικής κουλτούρας και τη μοντέρνα ατμόσφαιρα των νεοϋορκέζικων sushi bars.
n
Το «The Sushi Bar» προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα ιαπωνικών γεύσεων στην οποία μπορεί κανείς να διαλέξει ανάμεσα σε 36 διαφορετικά είδη nigiri, 34 είδη maki rolls & 17 είδη sashimi ολόφρεσκων ψαριών. Δεν λείπουν φυσικά οι σαλάτες οι σούπες και τα noodles. Πιάτα που αποτελούν σήμα-κατατεθέν του μαγαζιού: «Maguro Butsu», «Mediterranean sashimi», «Sake No Ponzu-Mushi» και άλλα πολλά αποκλειστικά από το «The Sushi Bar»
Info
Ώρες λειτουργίας
Ν. Ψυχικό: Γ. Βλάχου 38, Τ. 210 67 29 333-4
Δευτέρα έως Τετάρτη 19.30-00.30
Πέμπτη έως Κυριακή 12.30-00.30
Παγκράτι: Πλ. Βαρνάβα, Τ. 210 75 24 354, 210 75 64 964
Τρίτη έως Παρασκευή 19.30-00.30
Σάββατο & Κυριακή 12.30-00.30
Π. Φάληρο: Άτλαντος 1, Τ. 210 98 02 111, 210 98 02 210
Δευτέρα έως Παρασκευή 19.30-00.30
Σάββατο & Κυριακή 12.30-00.30
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.