Αυτός ο Δεκέμβριος στην πόλη θα είναι αλλιώς, αφού ο Ivan Ottaviani και η ομάδα του ετοίμασαν ένα νέο μενού με το «διαμάντι» της ιταλικής γης, την τρούφα. Το Sale&Pepe(Αριστίππου 34, Κολωνάκι τηλ. 2107234102) ξέρει από ιταλική κουζίνα και μας το έχει αποδείξει χρόνια τώρα μένοντας στην κορυφή των γευστικών μας προτιμήσεών τόσο στην Αθήνα όσο και στην Μύκονο. Λευκή και μαύρη τρούφα σε υπέροχα πιάτα, όπως αυτό με τον ζωμό φασιανού με Amarone ή το Classiche Scaloppine από μοσχαράκι γάλακτος και πουρέ πατάτας, που συνοδεύεται με κρασί Marsala, έρχονται να αναστατώσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο μας. Τα κρασιά άλλωστε είναι μια ιδιαίτερη και αγαπημένη κατηγορία του Sale&Pepe, μιας και το εστιατόριο έχει βραβευθεί πάμπολλες φορές για την ποιότητα των κρασιών του από ελληνικά και ξένα περιοδικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.