Θεματα

Chin Chin, το τέλειο μπαράκι της Κέρκυρας

Η πρόταση της εβδομάδας από το Perrier

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
perrier-anoigma.jpg

Το Chin Chin στην πλατεία Ευαγγελιστρίας είναι το meeting point της Κέρκυρας

Στα γραφικά στενάκια της Κέρκυρας εύκολα μπορείς να χαθείς. Και είναι τόσο όμορφα που εύχεσαι στα αλήθεια να χάσεις τον δρόμο σου, να χαζέψεις λίγο παραπάνω τα στενά μπαλκόνια, εκεί στα καλντερίμια. Όταν το κάνεις, άσε τα βήματά σου να σε οδηγήσουν στην πλατεία της Ευαγγελιστρίας ή αλλιώς στην… Ανουντσιάτα. Η πλατεία αυτή πήρε το όνομά της από την περίφημη Καθολική Εκκλησία της Λοντσιάδας, τον πρώην καθολικό ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας, που χτίστηκε στα τέλη του 14ου αιώνα. Ο ναός καταστράφηκε από τους βομβαρδισμούς του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, όμως ακόμα και σήμερα διασώζονται το καμπαναριό και ένα μέρος του ναού.

001.jpg
003.jpg

Σε αυτή την ιστορική πλατεία θα συναντήσεις το Chin Chin, το café bar όπου όλοι δίνουν ραντεβού. Δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ως espresso bar, το άρωμα του καφέ (αλλά και όλη η ατμόσφαιρα) θα σε κάνει να πιστέψεις πως βρίσκεσαι σε κάποια γειτονιά της Ιταλίας. Ανοίγει από νωρίς το πρωί, σερβίρει υπέροχο καφέ και συνεχίζει τη μέρα με long drinks, aperitivi και premium αναψυκτικά (εννοείται ότι θα βρεις Perrier®). Το βράδυ όμως είναι που φανερώνει τα πιο όμορφα μυστικά του… Τo Chin Chin δημιουργεί τρομερά signature cocktails και φημίζεται για την παρεΐστικη διάθεση που πάντα επικρατεί στα τραπέζια με φόντο την πλατεία της Ανουντσιάτας. Ταυτόχρονα οι μουσικές επιλογές (το Chin Chin φροντίζει να επιλέγει πάντα μερικούς από τους καλύτερους djs του νησιού) και η άριστη εξυπηρέτηση προσθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για ένα πραγματικά αξέχαστο βράδυ.

15350498_1924707851094537_5492188780273364949_n.jpg

018.jpg

Αυτό που πραγματικά έχει μετατρέψει το Chin Chin σε hot spot της πόλης, όμως, είναι οι έμπειροι bartenders του, που πάντα ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις στο fine drinking. Μπορείς να τους ρωτήσεις ό,τι απορία έχεις και εκείνοι θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο ποτό για εσένα. Σε αυτή την «επαφή» μεταξύ θαμώνα και bartender βοηθάει και η διαμόρφωση όλου του χώρου που τοποθετεί την μπάρα στο επίκεντρο της προσοχής. Μην σε ξεγελάει το μικρό μέγεθος του Chin Chin… Τα μικρά bar είναι που κάνουν τη διαφορά και σε αυτά τελικά θέλεις πάντα να επιστρέφεις.

Ευαγγελιστρίας 20, Κέρκυρα, 2661025050

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ