- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
«Πιάσαμε Λαβράκι» στο Χαλάνδρι
Το ψαρο-μεζεδοπωλείο «Πιάσαμε Λαβράκι» είναι η νέα άφιξη στο Χαλάνδρι, που ήρθε με στόχο να παντρέψει τους παραδοσιακούς ψαρομεζέδες με την μοντέρνα ψαροφαγία. Με γεύσεις από όλη την Ελλάδα, η σεφ και συγγραφέας Μυρσίνη Λαμπράκη δημιουργεί πιάτα απλά αλλά και ιδιαίτερα. Βρίσκεται σε μια ανακαινισμένη κλασσική μονοκατοικία, σε ένα χώρο ηλιόλουστο με αίθριο, όπου η διακόσμηση δίνει μια θαλασσινή αύρα. Από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι η Νάντια Πατέρα και ο Κώστας Απέργης με ζωντανή μουσική θα επιχειρούν να θυμίζουν παλιές, καλές, φοιτητικές συνήθειες.
Λεωφ. Κηφισίας 300, Χαλάνδρι (πρίν την γέφυρα του ΥΓΕΙΑ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.