- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Vezene Christmas Spirit
Με κεντρικό μήνυμα την εορταστική διάθεση και το πνεύμα των Χριστουγέννων
Με πολύ καλή κουζίνα από τον ιδιοκτήτη και σεφ Άρη Βεζενέ –κωδικός Μεσογειακή Bistronomie– και ατμόσφαιρα πάντα happy και μια σταλιά glam, ανοίγει μόνο βράδυ και… ποτέ την Κυριακή. Με τα καταστήματα ανοιχτά τις γιορτές και τις Κυριακές, το πρόγραμμα αλλάζει. Όπως μας λέει ο ίδιος ο Άρης, «είτε shopping therapy, είτε window shopping, είτε family day, brunch, lunch ή after shopping cocktails, το κεντρικό μήνυμα είναι η εορταστική διάθεση και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ένα συναίσθημα μοναδικό, που όλοι οι Έλληνες αξίζει να νιώσουν ξεχνώντας έστω και για λίγο καθημερινές ρουτίνες και σκοτούρες». Από την επόμενη λοιπόν Κυριακή 1η του μήνα και για όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου, το Vezene ανοίγει τις πόρτες του στις 3 μ.μ. για late lunch έως και early dinner μέχρι τις 9 μ.μ. Το μενού θα είναι και a la carte και γεμάτο πιάτα ημέρας τύπου κυριακάτικο casual comfort και family food. Δηλαδή, χωριάτικο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, σούπες, κυνήγια με χονδρά ζυμαρικά και πολλά, πολλά αυγά, ναι, και το Deal Closer (το παγωτό-ουρανοξύστης) θα είναι το καλύτερο φινάλε!
Ανοιχτά και παραμονές Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, κλειστά 25 Δεκεμβρίου & 1-2 Ιανουαρίου, Βρασίδα 11 (όπισθεν Χίλτον),
210 7232002
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.