- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Αίθρα» η νέα 50's άφιξη στο κέντρο
Ένα φωτεινό all day bar με μοντέρνα αισθητική από την δεκαετία του 50's, είναι η νέα άφιξη στο κέντρο της Αθήνας. Ανοιχτό από τις 9 το πρωί με καφέ και σνακ, μέχρι αργά το βράδυ με ποτά, κοκτέιλ και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, παραπέμπει στον μινιμαλισμό και στον μοντερνισμό των ‘50s και των ‘60s. Συγχρόνως το νέο αυτό στέκι δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε studio ενός καλλιτέχνη ή γλύπτη. Με jazz μουσική τις καθημερινές, disco επιλογές τα Σάββατα ενώ τις Κυριακές παίζουν η Λιάνα Μαστάθη από τον Pepper, ο Σάκης Τσιτομενεας από τον Εν λευκό και ο Πέτρος Αδάμ από το Cosmos.
Αίθρα, καλαμιωτου 4 πλατεία Καπνικαρέας, 210 3248897
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.