- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Tudor Hall, γευστικό ταξίδι στα Δωδεκάνησα
Οι γεύσεις της Καλύμνου, της Πάτμου και των άλλων νησιών με θέα την Ακρόπολη
Ένα γευστικό αφιέρωμα στα Δωδεκάνησα ετοιμάζει το Tudor Hall Restaurant από τις 9 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου
Αυτή την εποχή του χρόνου αρχίζουν τα όνειρα για το ελληνικό καλοκαίρι. Όνειρα για το πού θα πάμε, σε ποια παραλία θα κολυμπήσουμε και φυσικά για όλα αυτά τα νόστιμα που θα δοκιμάσουμε. Θέλοντας να μας βάλουν στο κλίμα, το Tudor Hall Restaurant και ο chef de cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς μας προσκαλούν να εξερευνήσουμε τη συναρπαστική κουζίνα των Δωδεκανήσων.
Το μενού που έχει ετοιμάσει ο εξαιρετικός σεφ μοσχοβολάει από την αρχή μέχρι το τέλος Αιγαίο, καθώς κάθε πιάτο αντιστοιχεί και σε ένα νησί: Μιρμιζέλι (μια παραδοσιακή χωριάτικη σαλάτα με μελιτζάνα, παστές σαρδέλες και κοπανιστή) από την Κάλυμνο, ροδίτικα πιταρούδια με κρεμμύδι στο τηγάνι, χταπόδι στον φούρνο με πατάτες, θρούμπι και λεμόνι από την Κάρπαθο, κατσικάκι καπαμάς με ντομάτα, κανέλα και χοντρό μακαρόνι από την Πάτμο, ρεβυθοκεφτέδες με μυρωδικά και γιαούρτι από τους Λειψούς και παγωτό μελεκούνι με μπαχαρικά, πορτοκάλι και λευκό αμύγδαλο από τη Χάλκη. Αυτά είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε με θέα την Ακρόπολη από τις 9 Μαΐου μέχρι τις 30 Ιουνίου (καθημερινά 13.00-00.00).
Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα, 210 3330265
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.