Θεματα

Cinco de Mayo: η μεγαλύτερη μεξικάνικη γιορτή σε περιμένει στο Dos Hermanos

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε γεύμα και margaritas για 4 άτομα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cinco-anoigma.jpg

Το αυθεντικό μεξικάνικο εστιατόριο της πόλης γιορτάζει τη Cinco de Mayo με ένα μοναδικό πάρτι που θα σου μείνει αξέχαστο

Κάθε χρόνο στις 5 Μαΐου το Μεξικό ξυπνάει από τη μουσική. Οι άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους, τραγουδούν, χορεύουν και γελούν. Από κάθε στενό ξεχύνονται κορίτσια με χρωματιστές, παραδοσιακές φορεσιές και  παρασύρουν τους περαστικούς στο γλέντι. Αυτή η γιορτή, όπως κάθε μεξικάνικη γιορτή που σέβεται τον εαυτό της, καταλήγει σε ένα τραπέζι γεμάτο φαγητό και άφθονη tequila και δεν τελειώνει μέχρι να έρθει το πρωί. Αυτή είναι η μεγαλύτερη γιορτή της χώρας, γνωστή και ως Cinco de Mayο.

dsc_7952.jpg

Πολλοί θα θέλανε να ταξιδέψουν έως το Μεξικό για να παρακολουθούσουν αυτή τη διάσημη φιέστα. Αν όμως αυτό δεν εφικτό, αρκεί εκείνο το βράδυ της 5ης Μαΐου να βρεθείς στην Κηφισιά. Το Dos Hermanos, το αυθεντικό μεξικάνικο σπίτι της Αθήνας γιορτάζει και φέτος τη Cinco de Mayo, όπως μόνο αυτό ξέρει και μπορεί. Με χορευτές που θα σου δήξουν τα βήματα στο πιο κεφάτο salsa party. Με live μουσική και μεξικάνικες λιχουδιές για όλους. Αλλά και με το απαραίτητο συστατικό κάθε μεξικάνικης φιέστας: margaritas! Στις 5 Μαΐου θα μπορείς να απολαύσεις όλες τις αγαπημένες σου margaritas στην ειδική τιμή των €5.

dsc_3463.jpg

Κι αν θέλεις να γιορτάσεις τη μέρα αυτή όπως της αξίζει, αρκεί να φορέσεις το sombrero σου. Μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το Dos Hermanos ένας τυχερός θα κερδίσει αυθεντικά sombreros, κεντημένα στο χέρι, αλλά και ένα λαχταριστό γεύμα, καθώς επίσης και margaritas για 4 άτομα! Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ.

// Cinco De Mayo Party 2018 //

_r5a6941.jpg

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906, www.doshermanos.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ