Καπετάν FiSHάει: Ψαράκια στο κέντρο της πόλης
Θα έχει ανοίξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε-και τώρα ανοιχτό είναι κάνοντας εντατικές γευσιγνωσίες μεταξύ φίλων-, και δηλώνει ποιοτικό ελληνικό fast food με πρωταγωνιστή το ψάρι. Ο χώρος του είναι απλός και μια σταλιά «βιομηχανικού» ντιζάιν, θα είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα προσφέρει ψάρι καλό-ψάρι φθηνό. Και σχάρας (τσιπούρα 23 ευρώ το κιλό, λαβράκι 25 ευρώ το κιλό), αλλά και τηγανιού, και ψάρια ανοιχτής θαλάσσης αλλά και ιχθυοτροφείου. Κάποια από αυτά, όπως το μικρό τηγανητό γαριδάκι, ο γαύρος, οι μαρίδες, σε χάρτινο χωνί (ευρώ 4), αλλά και κάποια μέσα σε σάντουιτς, τύπου το παίρνεις και φεύγεις. Φυσικά μπορείς και εκεί, σε τραπέζια ή μπάρες, μαζί με σαλάτες, τουρσιά, σκορδαλιά, σος ταρτάρ, και από «υγρά» μπίρες, αποστάγματα, καλό και επίσης προσιτό ελληνικό εμφιαλωμένο κρασί.
Εμ. Μπενάκη 27-29, 210 3300035
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.