Το Baba Au Rum στις Σπέτσες για αυτό το καλοκαίρι
Το Poseidonion Grand Hotel θα φιλοξενήσει ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου
Εμπνευσμένο από τη μεγαλοπρέπεια των ξενοδοχείων της Γαλλικής Ριβιέρας, το Poseidonion Grand Hotel ή αλλιώς το «κόσμημα των Σπετσών», όπως πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί, είναι το πιο ιστορικό ξενοδοχείο του νησιού και χρονολογείται από το 1914. Φέτος κλείνει 10 χρόνια από τη ριζική ανακαίνιση του 2009 και, για να το γιορτάσει, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με ένα από τα καλύτερα bars του κόσμου: το αθηναϊκό Baba Au Rum.
Το Baba Au Rum είναι η έμπνευση ενός κορυφαίου έλληνα bartender του Θάνου Προυναρούς. Άνοιξε τις πόρτες του το 2009 και έγινε αμέσως γνωστό για τα τρομερά cocktails του, αλλά και για την τεράστια συλλογή του σε ρούμια (στα ράφια του Baba Au Rum υπάρχουν περισσότερες από 400 ετικέτες από όλο τον κόσμο). Από το 2013 έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα 50 καλύτερα bars του κόσμου, φτάνοντας το 2018 την 22η θέση.
Το τριήμερο του Πάσχα (27-29 Απριλίου) η συνεργασία του Baba Au Rum με το Poseidonion θα αρχίσει με ένα pop-up bar στο lobby του ξενοδοχείου. Εδώ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τα signature cocktails της ομάδας του Baba Au Rum, ενώ μια σειρά δημιουργικών events θα ακολουθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Απόλυτοι πρωταγωνιστές, θα είναι βέβαια τα μοναδικά cocktails και spirits του custom made μενού που θα σερβίρεται τόσο στη Library Brasserie, όσο και στο ειδυλλιακό Palms Bar στην αυλή του Poseidonion.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.