- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Amigos ολέ! Μεξικάνικα μενού με 13 ευρώ
Λαχταριστά fajitas, τραγανιστά tacos, χειροποίητα burritos, chili con carne και άλλα καυτερά και…παθιασμένα
Τα εστιατόρια Amigos, σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, προσφέρουν μεξικάνικο μενού με 13 ευρώ
Με δύο ζεστές…κάζες σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη και με σύνθημα «Mi casa es su casa» (το σπίτι μου είναι σπίτι σου), τα μεξικάνικα εστιατόρια Amigos είναι εδώ και χρόνια από τα πιο κεφάτα και ταμπεραμεντόζα στέκια της πόλης. Αυτόν τον καιρό λανσάρουν μια νέα, νόστιμη πρόταση. Μαζί με την Λατινο-Αμερικάνα chef Julia Pujalla di bassi, (η οποία είναι και συνεργάτιδα της πρεσβείας του Μεξικού), δίνουν την δυνατότητα να συνθέσουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτεινόμενων πιάτων ένα μενού το οποίο μαζί με σανγκρία ή αναψυκτικό προσφέρεται στην τιμή των 13 ευρώ και σερβίρεται από τις 12:00 μμ μέχρι και τις 6:00 μμ, Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (εκτός αργιών).
Λαχταριστά fajitas, τραγανιστά tacos, χειροποίητα burritos, chili con carne και άλλα καυτερά και…παθιασμένα, όλα τους μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλύτερα την ιδιαίτερη κουζίνα του Μεξικού. Ακόμη, Τετάρτες και Πέμπτες, τα Amigos Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας αντίστοιχα, διοργανώνουν πάρτι με live Salsa, με Βραζιλιάνους και Κουβανούς χορευτές, μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλύτερα τις… frozen maragaritas μια και προσφέρονται στην ειδική γι αυτές τις βραδιές τιμή των 4 ευρώ.
Κύπρου 65Α , Γλυφάδα, 210 8983167, Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.