- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
4 εστιατόρια που μας περιμένουν μετά από το θέατρο
Το καλύτερο μέρος μιας θεατρικής παράστασης είναι… το μετά. Που θέλεις να συζητήσεις για όσα είδες. Που τριγυρνούν οι σκηνές στο μυαλό σου και θέλεις να μοιραστείς τη συναισθήματά σου. Αν μάλιστα είναι κάπως αργά και έχεις αρχίσει να πεινάς, τι καλύτερο από το να σχολιάσεις όσα είδες γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο νοστιμιές. Η A.V. σου προτείνει τέσσερα εστιατόρια που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά, περιμένοντας εσένα και τις θεατρόφιλες ανησυχίες σου.
New Taste
Μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της, με πιάτα που σέβονται απόλυτα την πρώτη ύλη και λίστα κρασιών από τον ελληνικό αλλά και τον διεθνή αμπελώνα. Θα το βρείτε στο ισόγειο του ξενοδοχείου New Hotel, σε έναν καλαίσθητο χώρο με ξεχωριστό design και ευγενέστατο προσωπικό.
Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα, 210 3273000
Γάνεμα
Νέο στέκι στα Άνω Πετράλωνα, σε έναν ιδιαίτερο χώρο που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία με βιομηχανικά υλικά και χαλαρή ατμόσφαιρα, ό,τι πρέπει για κουβέντα. Με κουζίνα που είναι ανοιχτή μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, το Γάνεμα θα σας προτείνει νοστιμιές απ’ όλη την Ελλάδα (δοκιμάστε σεριφιώτικους μεζέδες) και μια μεγάλη ποικιλία από ούζα και τσίπουρα, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Αιολέων 40 & Καλλισθένους, Άνω Πετράλωνα, 211 4072325
Νεοκλασσικό
Συστήνεται ως παραδοσιακό σουβλακοπωλείο και σερβίρει μέχρι και τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, για τους αρκετά βραδινούς. Κεμπάπ, σουτζούκι και τζατζίκι είναι δικής τους παρασκευής, προτείνουμε επίσης το νοστιμότατο πήλινο (συνδυασμός κρεάτων με κόκκινη σάλτσα με τη δική τους συνταγή) αλλά και τη μερίδα γιαουρτλού, ψημένη μπροστά στα μάτια σας με τον παραδοσιακό τρόπο σε τσίγκινο σκεύος στα κάρβουνα.
Καραγεώργη Σερβίας 20 & Λέκκα, 210 3318810-1, www.neoklassiko.gr
Cosca
Γεύσεις Ιταλίας, σε ένα πολύ καλόγουστα διακοσμημένο χώρο στο Κουκάκι, πίσω από τη Χαμοστέρνας, που φέτος κλείνει έξι χρόνια ζωής. Αυθεντικές σιτσιλιάνικες γεύσεις, τολμηροί συνδυασμοί μεσογειακών γεύσεων και κάποια εντυπωσιακά, ολοκαίνουργια πιάτα, σε ένα εστιατόριο που καταφέρνει να είναι πολυτελές αλλά και προσιτό.
Πραμάντων 10, Κουκάκι, 210 9210229
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.