Θεματα

After theatre γεύση

4 εστιατόρια που περιμένουν εσένα και τις θεατρόφιλες ανησυχίες σου

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 456
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
52721-116465.jpg

4 εστιατόρια που μας περιμένουν μετά από το θέατρο

Το καλύτερο μέρος μιας θεατρικής παράστασης είναι… το μετά. Που θέλεις να συζητήσεις για όσα είδες. Που τριγυρνούν οι σκηνές στο μυαλό σου και θέλεις να μοιραστείς τη συναισθήματά σου. Αν μάλιστα είναι κάπως αργά και έχεις αρχίσει να πεινάς, τι καλύτερο από το να σχολιάσεις όσα είδες γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο νοστιμιές. Η A.V. σου προτείνει τέσσερα εστιατόρια που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά, περιμένοντας εσένα και τις θεατρόφιλες ανησυχίες σου.

New Taste 

Μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της, με πιάτα που σέβονται απόλυτα την πρώτη ύλη και λίστα κρασιών από τον ελληνικό αλλά και τον διεθνή αμπελώνα. Θα το βρείτε στο ισόγειο του ξενοδοχείου New Hotel, σε έναν καλαίσθητο χώρο με ξεχωριστό design και ευγενέστατο προσωπικό.

Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα, 210 3273000 


n

Γάνεμα

Νέο στέκι στα Άνω Πετράλωνα, σε έναν ιδιαίτερο χώρο που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία με βιομηχανικά υλικά και χαλαρή ατμόσφαιρα, ό,τι πρέπει για κουβέντα. Με κουζίνα που είναι ανοιχτή μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, το Γάνεμα θα σας προτείνει νοστιμιές απ’ όλη την Ελλάδα (δοκιμάστε σεριφιώτικους μεζέδες) και μια μεγάλη ποικιλία από ούζα και τσίπουρα, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Αιολέων 40 & Καλλισθένους, Άνω Πετράλωνα, 211 4072325


n

Νεοκλασσικό 

Συστήνεται ως παραδοσιακό σουβλακοπωλείο και σερβίρει μέχρι και τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, για τους αρκετά βραδινούς. Κεμπάπ, σουτζούκι και τζατζίκι είναι δικής τους παρασκευής, προτείνουμε επίσης το νοστιμότατο πήλινο (συνδυασμός κρεάτων με κόκκινη σάλτσα με τη δική τους συνταγή) αλλά και τη μερίδα γιαουρτλού, ψημένη μπροστά στα μάτια σας με τον παραδοσιακό τρόπο σε τσίγκινο σκεύος στα κάρβουνα.

Καραγεώργη Σερβίας 20 & Λέκκα, 210 3318810-1, www.neoklassiko.gr


n

Cosca

Γεύσεις Ιταλίας, σε ένα πολύ καλόγουστα διακοσμημένο χώρο στο Κουκάκι, πίσω από τη Χαμοστέρνας, που φέτος κλείνει έξι χρόνια ζωής. Αυθεντικές σιτσιλιάνικες γεύσεις, τολμηροί συνδυασμοί μεσογειακών γεύσεων και κάποια εντυπωσιακά, ολοκαίνουργια πιάτα, σε ένα εστιατόριο που καταφέρνει να είναι πολυτελές αλλά και προσιτό.

Πραμάντων 10, Κουκάκι, 210 9210229

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ