- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
H Αριάνα Γκράντε λανσάρει δικό της καφέ και η λίστα γεύσεων είναι περίεργη
Εσύ τι θα επέλεγες;
Εκεί που είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε διότι η ποπ σταρ της καρδιάς μας δεν είχε κάνει τίποτα καινούριο για πάνω από 24 ώρες, εμφανίστηκε στο τουίτερ για να ανακοινώσει μία νέα συνεργασία. Με το Starbucks.
H γνωστή αλυσίδα επιβεβαίωσε το λανσάρισμα ενός νέου, κρύου ροφήματος με βάση τον καφέ espresso, το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Αριάνα Γκράντε, πασίγνωστή για τον εθισμό της στην καφεΐνη.
Το καινούριο ρόφημα ονομάζεται Cloud Macchiato και αντικαθιστά το υγρό γάλα με τον κρύο αφρό (σήμα-κατατεθέν του Starbucks), σε συνδυασμό με ασπράδια αβγού που δίνουν μία απαλή και fluffy υφή στον καφέ, κάπως σαν να πίνεις ένα γευστικό σύννεφο (σήμα-κατατεθέν της Αριάνα). Είναι διαθέσιμο σε γεύση καραμέλας ή κανέλας και μπορείς να το παραγγείλεις και ζεστό.
Σύμφωνα με το USA Today, το Cloud Macchiato μοιάζει αρκετά με ένα παραδοσιακό ποτό της Ισπανίας που ονομάζεται leche merengada και ουσιαστικά σημαίνει μαρέγγα γάλακτος.
Θα το δοκίμαζες; Eμείς θα πάρουμε ένα, σε μέγεθος grande.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.